Bedøm artiklen

Annoncør: Profilpartners.dk

Står du overfor at skulle rekruttere nye medarbejdere til din virksomhed, eller vil du gerne bare være på forkant, så processen bliver så let og smertefri som muligt, når du når dertil? Det er meget forståeligt, og det er en rigtig god idé at overveje et samarbejde med nogle, som virkelig har styr på det, de laver, når det kommer til rekruttering.

Når du vælger at samarbejde med et andenpartsfirma vil du naturligvis overgive noget af beslutningsprocessen til disse, men det kører efter et standardiseret og formaliseret program, hvor der udvælges de mest relevante kandidater til jeres profil efter digitale interviews og skemaer. Rekrutteringsfirmaet vil specificere, hvad der er behov for, og efter der er gennemført interviews, vil der blive udvalgt mellem tre og fem kandidater, man finder relevante for jeres virksomhed. I kan derefter selv holde de sidste jobsamtaler og danne jer billeder af de enkelte kandidater, før I endeligt vælger, hvem I gerne vil ansætte.

Det er en proces, der sparer jer tid i jeres virksomhed, og I slipper for at sætte flere timer af til at indkalde til og afholde samtaler. Nogle gange er der flere hundrede ansøgere, og det kræver, at en pæn del af disse får chancen til en samtale. Det er der god mulighed for at gøre på en ordentlig måde, når man samarbejder med et rekrutteringsfirma.

God behandling af alle kandidater

Selvom man udliciterer dele af rekrutteringen til et firma, betyder det ikke, at kvaliteten er dårligere. Med mere end 25 års erfaring kender firmaet alt til de processer, man skal igennem ved en rekruttering, og ud over at have dig som kunde i fokus, er der et enormt fokus på de kandidater, der skal til samtale, så alle, der kommer forbi jer, går derfra igen med en god oplevelse. Det er vigtigt at samtalen og processen er behagelig for alle parter.

Se også:
  Optimér din markedsføring

I vil skulle samarbejde om at forventningsafstemme før I påbegynder jeres arbejde. Der er stor forskel på de forskellige rekrutteringer, og mens nogle er relativt simple, er der andre opgaver, der er meget komplekse, og I vil derfor sammen finde ud af, hvad der er tilfældet i netop jeres virksomhed. I nogle tilfælde vil der være tale om headhunting, hvis det er meget specifikke profiler, I er på udkig efter, og så vil processen også blive noget længere. Ved en almindelig ansøgningsproces kan det overstås relativt hurtigt.