Bedøm artiklen

Det virker måske ikke som det mest oplagte i verden, men det kan faktisk være en rigtig god idé at leje en kaffemaskine fremfor selv at skulle til at investere i en til firmaet. De store kaffemaskiner koster typisk en del og der kan være vigtigere ting at bruge penge på end kaffemaskinen. Det kan man løse ved at leje en kaffemaskine i stedet. Her foregår det på en helt anden måde, som mange virksomheder synes at foretrække, fordi det giver dem andre muligheder end ellers.

Sådan fungerer aftalen typisk

Hvis du som firma vælger at leje en kaffemaskine af et andet firma, så skal du være forberedt på, at det er en del nemmere end at købe den selv. Du betaler et fast månedligt beløb og så er der både service, rengøring, bønner og andre ting med. Det eneste du og dine medarbejdere skal bekymre sig om er, hvilken kaffe i bedst kan lide. Man kan få de store maskiner, som kan lave mange forskellige typer kaffe og derfor er der også stor alsidighed i, hvad i kan få. Man binder sig desuden som regel ikke til noget og derfor kan man nemt skifte, hvis man hellere vil investere i sin egen maskine i stedet.

Her kan du få din aftale

Når det kommer til at lave en god aftale omkring leje af kaffemaskinen til arbejdspladsen, så er det vigtigt at få fat i et firma som ved, hvad de snakker om. Det er vigtigt, at de kan tilbyde jer lige præcis den aftale, som passer til jer og som kan være god for jeres arbejdsplads. Se mere omkring leje af kaffemaskiner her og blive klogere på, hvad dit firma kan få ud af denne aftale. Så kan i nyde en god kop kaffe og fejre lejeaftalen af den nye maskine sammen.

Se også:
  Hold møder i lækre omgivelser