Bedøm artiklen

Dette indhold er sponsoreret

De har altid været der for dig. I tykt og tyndt står de ved din side og hjælper til, hvor de kan. Uanset hvor store eller små dine drømme er, støtter de dig fuldstændig. De giver dig tag over hovedet og mad på bordet, mens du uddanner dig og opbygger en karriere. 

Det er selvfølgelig dine forældre, der er tale om. De har gjort så meget for dig, så nu er det din tur til at give lidt igen. Mangler du inspiration til, hvad du skal give i til mor i gave og kan du slet ikke finde på en til far, så er du kommet til det rette sted. Uanset om det er til Mors eller Fars Dag eller fødselsdag.

Gaven til mor

For det meste kommer du sikkert i land med en parfume eller nogle blomster. Det elsker de fleste mødre, især fordi det kommer fra dig. I længden er det dog lidt kedeligt altid at give det samme i gave til mor. Du har godt set, at parfumerne bare får lov til at samle støv på hylden på badeværelset år efter år. Planter og blomster har hun også rigeligt af. Hvad med at prøve noget helt nyt?

Elsker hun at hygge i stuen om aften, er en lækker plaid til at varme sig med oplagt. Eller sidder hun gerne i haven om sommeren med solnedgangen i baggrunden? Så vil hun sikkert blive glad for en hængestol at slappe af i. Trænger hun til ekstra selvforkælelse, kunne man også overveje at købe et massageapparat eller et fodbad. Kun fantasien sætter grænser.

Gaven til far

Hvad så med din gave til far? Er han en af de fædre, der aldrig ved, hvad de ønsker sig? Når du insisterer, kommer de med de sædvanlige ønsker som strømper, underbukser og bluser. Det må de snart have nok af. 

Ved du, at din far elsker gadgets, så prøv hellere at kigge i den retning. Har han skæg og får at vide, at han sviner i vasken og tilstopper rørene efter en barbering, så findes der en løsning: En hagesmæk der fanger alle skægstubbene. Elsker han kaffe med sukker, kunne du give ham en kaffekop, som selv rører rundt. Sådan en vil helt sikkert more ham. Man kan sige, at det er mandens akvarium, meget afslappende at kigge på.

Du kunne også prøve med noget smart værktøj eller et ølbryggersæt, hvis han er glad for denne mørke drik. 

 

Se også:
  Sådan forløber et jagttegnskursus

Gaveidéer er der nok af, så der er ingen undskyldninger for ikke at forkæle dine forældre.