Bedøm artiklen

Annoncør: Northern Legacy

Når en mand i dit liv skal have en gave, kan det være svært at komme på nogle gode ideer. Det kan både være en bror, en far, en kæreste eller noget helt fjerde – lige svært er det. Mange mænd er ikke så gode til det der med at få lavet en ordentlig ønskeliste, og spørger du ikke ind til ønsker, får du måske slet ikke nogle. Derfor gælder det om at kende lidt til, hvad mænd generelt godt kan lide at få i gaver – selvom det selvfølgelig varierer fra mand til mand.

Stålsmykker

Smykker er ikke nødvendigvis noget feminint. Traditioner med smykker til mænd går langt tilbage, og har ofte været et tegn på velstand og høj social status. Særligt stål anses i dagens samfund for et meget robust og maskulint materiale at lave smykker i. Derfor vil du bl.a. kunne finde mange stål armbånd til mænd, men også halskæder og ringe i stål er blevet populære dele af mandens outfit.

Et par gode jeans

Der er ikke meget, der er mere sørgeligt, end at se en af mændene i dit liv rende rundt i et par jeans, der nok skulle være smidt ud for flere år siden. De er ved at være så slidte, at man kan se igennem, og hænger bare slasket rundt om benene. Hvis de ikke selv får købt et par nye bukser, kan du jo sætte ændringen i gang for dem.

Noget med elektronik

Når samtaleemnet falder på elektronik og teknologi, kan voksne mænd næsten få det samme udtryk i ansigtet, som små børn har til jul. Mange mænd er meget interesserede i teknologi, og vil altid gerne følge med og have de nye elektroniske enheder, så snart de kommer ud. Det kan desværre godt være en dyr hobby, og der kan du jo så måske give en hjælpende hånd.

Se også:
  Gode råd til årets studenterfester