Bedøm artiklen

Er din hud særligt sensitiv, og har du en tilbøjelighed til at opleve kløe og ubehag hele vinteren igennem, når du har dine uldsweatre på? Så blive hængende lidt endnu. Der findes nemlig et helt særligt mærke med strikketøj, der er skræddersyet til lige netop dine behov.

Mansted forhandler nemlig strik i lækkert kvalitet lavet af den fineste uld bl.a. fra yakoksen, der er ekstra skånsom mod din hud. Med kollektionen fra Mansted strik kan du derfor være helt sikker på at finde en sweater, som kan leve op til dine unikke behov og give dig komfort hele vintersæsonen.

En kollektion med stort udvalg fra Mansted strik

Mansted strik er navnet på kollektionen, der tager udgangspunkt i flere forskellige uldsorter, heriblandt både lammeuld, merino og yakuld, der alle er super gode, kvalitetsstærke materialer, der har mange gode fordele:

  • Ekstra slidstærk – yakulden kan på mange måder sidestilles med cashmere men er blot endnu mere slidstærk, så den holder i længere tid.

  • Komfortabel og skånsom for huden – uldsorterne er både milde og behagelige for din hud, så du undgår irritation.

  • Varmeregulerende – lækker uld i den rette kvalitet er varmeregulerende og altså den bedste måde at holde varmen på året rundt.

I kollektionen finder du flere forskellige slags sweatre, heriblandt både cardigans og klassiske sweatre til enhver smag.

Forkæl dig selv eller en du holder af

En strik i lækker kvalitet er en oplagt måde at forkæle dig selv på, så du kan holde varmen hele vinteren igennem. Derudover kan det også være en oplagt gaveidé, hvis du kender en, der trænger til et stykke kvalitetsmodetøj – måske en ven, der har et særligt kuldegen i sig. Med en sweater fra Mansted strik kan du være sikker på, at røde klømærker og udslæt alt sammen er noget, der vil høre fortiden til.

Se også:
  Digital computer reparation er din vej videre til en nemmere hverdag