Bedøm artiklen

December er virkelig hjerternes tid, og op til jul er der en stemning i de fleste hjem, der er svær at genskabe på andre tider af året. Noget af det, der kan få julelysene tændt i de fleste børns øjne, er kalender- eller adventsgaver. Find de perfekte adventsgaver til børn – og vær sikker på at se opadvendte mundvige i børnenes ansigter i resten af december. Der er et bredt udvalg af legetøj i alle afskygninger, så uanset hvor gammelt barnet er eller hvilket køn, det har, kan du være sikker på at finde noget, der er en god gave.

Budgettet behøver ikke være vanvittigt højt, så man risikerer ikke at blive ruineret, fordi man skal have adventsgaverne på plads. Mulige gaver tæller blandt andet legetøjskøkkensager, opgavehæfter og tegnesager. Det er alt sammen ting, der lægger op til mange timers leg eller koncentration og som er en skøn ting at pakke op fra julesokken søndag morgen til advent.

Til både pakkekalender og adventskalender

Er du ikke vant til, at det kun er adventssøndagene, der er gaver på? Det kan i stedet være, at det er en daglig kalendergave, der er løsningen. Du kan både selv vælge at sammensætte 24 små gaver fra hjemmesiden, du vil bruge til din kalender, eller du kan købe en færdigpakket julekalender, hvor du bliver overrasket over, hvad dit barn kan pakke op dag efter dag. Der er både færdiglavede pakkekalendere der henvender sig specielt til piger eller drenge, men der er også kønsneutrale kalendere, der kan passe til alle, uanset hvad de bedst kan lide. Det kan både være med ting som yoyoer eller tuscher, men det kan også være en lille racerbil eller en notesblok. Der er i hvert fald rig mulighed for at forkæle børnene med gaver, der kan skabe glæde hele måneden ud.

Se også:
  Sådan kommer du til at sove bedre om natten