3 (60%) 3 votes

En tur på stranden med vennerne fra gymnasiet eller en fest i parken med venner fra nær og fjern er det svært at kalde andet end hyggelig og sjov. Det er typiske tillægsord, men de bruges ofte om arrangementer som de førnævnte. Det er ingen skam, men hvad kan der tilføjes for at gøre dem til lidt mere end det?

En bluetooth-radio kan skyde festen i gang

Et adjektiv, det ikke ville være negativt at tilføje til samlingen omhandlende de fester og sammenkomster, du og dine venner afholder, er eksempelvis ”formidabel”. Du kan både skabe en hyggelig, formidabel, sjov, skøn, vidunderlig og forrygende aften eller eftermiddag med en DAB-radio. Uanset hvilken stemning, der sigtes efter, vil en DAB radio være nem at skabe denne med. På den kan der nemlig lyttes til al musik, du kunne drømme om at sætte på og har adgang til via streamingtjenester såsom Spotify. En DAB radio kan fås med bluetooth, hvorfor den er yderst passende til en festkomsammen på stranden, hvor der ikke umiddelbart er et stik i nærheden til en ledning. Din DAB radio vil kun skulle forbindes med din telefon via bluetooth, som er hundrede procent trådløst.

Kvalitetstid i ædruelighed

Andre tiltag, der vil forbedre kvaliteten af jeres fester, end køb af en DAB radio er evt. at spise sammen inden. Når der ryger alkohol indenbords, risikerer man hurtigt, at snakken bliver mere useriøs end hensigten. Ved at spise i fællesskab inde festen, kan man sørge for at snakke sammen på et mere seriøst niveau, selvom aftenen og festen måske vil byde på et andet kommunikationsniveau. Selvfølgelig behøver det ikke at være dybt alvorligt, men reelle samtaler er ikke altid det, man skal regne med, når de fleste har drukket i et par timer. Derimod er det ofte det, der opstår under måltider.

Se også:
  Gør din forretning endnu mere succesfuld