Bedøm artiklen

Før eller siden vil de fleste af os skulle optage diverse former for lån. Står du og skal optage et forbrugslån, er det vigtigt, du ikke tager det første og bedste tilbud, der byder sig. Det er vigtigt, at din økonomi kan bære et forbrugslån, og hvordan finder du så ud af det? Beregn dig forbrugslån her og få et estimat på, hvad du skal afdrage på dit kommende forbrugslån per måned.

Indhent forskellige tilbud på dit forbrugslån

Finder du ud af, at din økonomi kan bære det ønskede forbrugslån, kan du ansøge om lån på den samme hjemmeside. Ud fra din ansøgning vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig, som danner grundlag for, hvor godt et forbrugslån du har mulighed for at optage.

 

Din ansøgning vil blive sendt ud til diverse online låneudbydere, som alle vil tage et nøje blik på din økonomi. Ud fra det vil de give dig et tilbud. Du vil opleve, at der er mange, der gerne vil låne dig penge, så tænk dig om.

Sammenlign diverse tilbud og vælg det bedste

Når der ligger en række tilbud på dit bord, skal du blot vælge det tilbud, der synes bedst for dig.

 

Hold særligt øje med renter og gebyrer, da det kommer til at være afgørende for, hvor dyrt dit forbrugslån bliver i sidste ende.

Få et godt lån med lav rente

Måske har du hørt skrækhistorier om dårlige forbrugslån, der ender med at koste låneren en masse penge? Du skal ikke være nervøs for at ende i samme situation. Mange online låneudbydere giver dig fordelagtige og fornuftige lån.

Se også:
  Hjælp til alt omkring iPhones

 

Ved at bruge lidt tid på at undersøge markedet, og ved at få hjælp fra professionelle, kan du sagtens lån penge til en lavere rente.

Opfyld disse kriterier, hvis du skal låne penge

De fleste vil kunne optage et forbrugslån, men det er dog nogle kriterier, du som minimum skal opfylde, hvis du skal optage forbrugslån med lav rente:

 

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal være bosiddende i Danmark
  • Du må ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI
  • Din kreditvurdering skal være fornuftig

 

Det er ikke alle låneudbydere, der har ovenstående som krav, men du vil opleve, at de fleste har. Er du registreret i RKI, vil det heller ikke være fordelagtigt for din økonomiske situation at optage et forbrugslån. Reglerne er derfor til for både din og udbydernes skyld.