Bedøm artiklen

Er du altid i tvivl om, hvad du skal fodre din hund med? Måske har du udfordringer med at holde din hund på den rette vægt? Eller også synes du, at det er for besværligt hele tiden at skulle gætte, hvad din hund skal have at spise.

 

Uanset dine problemer kan du få hjælp til en fodderplan til din hund online. Hos en virksomhed som Vuffeli får din hund en unik fodderplan, der passer præcist til hundens behov. Der er mange fordele ved det, og vi har samlet fem af dem her nedenfor.

1: Du får leveret den rigtige mængde lige til dit dørtrin

Med en foderplan til din hund på abonnementsbasis bliver det ikke nemmere at fodre din hund. 

 

Du får tilsendt foder, så det passer med, når du er ved at løbe tør for hundemad. Det bliver endda leveret lige til din dør. Meget smartere bliver det ikke.

2: Hvad kan hunde tåle? Det ved de professionelle

Når du googler, hvilke madvarer hunde kan tåle, dukker der vidt forskellige resultater op. Det kan være svært at forstå spørgsmålet: Hvad kan hunde tåle? Især når Google peger dig i otte forskellige retninger. Men du behøver heldigvis ikke bekymre dig om, hvad hunde kan tåle, hvis du får en foderplan.

 

De professionelle, der sammensætter din fodderplan, har nemlig helt styr på hundeallergier. 

3: Spar penge ved kun at få den mængde foder, du skal bruge

Der kan være mange penge at spare, når du kun får den mængde foder, du skal bruge. Hvis du selv skal sammensætte en tilsvarende blanding som den, du modtager i en fodderplan fra eksempelvis Vuffeli, bliver du nemlig nødt til at købe supplementer og forskellige blandinger i kilovis. Og så skal du også undersøge hvert individuelle produkt for at finde ud af, hvad din hund kan tåle. 

 

Se også:
  Sådan finder du det rigtige ur

Og det er ikke alle slags foder, du skal bruge lige meget af. Derfor ender du typisk med en overflod af hundemad, som sjældent når at blive brugt, inden det er for gammelt. 

 

I en foderplan bliver der blandet alt det, din hund får brug for, til en god pris. 

4: Løb aldrig tør for foder

Når du bestiller en fodderplan på abonnementsløsning, slipper foderet aldrig op. Du får nemlig tilsendt nyt foder, så du altid har mad til din hund. 

 

Du slipper dermed for at tænke på, om du snart skal købe ny foder ind, for det bliver i stedet sendt til dig, når det er på tide. 

5: Få en meget gladere hund

Og vigtigst af alt kan du ende med at få en meget gladere, sundere hund. Kost for hunde er, ligesom for os mennesker, utrolig vigtig for helbred og psyke. Hvis ikke din hunds krop har det godt, vil den heller ikke have det godt mentalt. 

 

Med en unik fodderplan får du en glad og tilfreds hund, der får præcis de vitaminer, mineraler, den har brug for.