Bedøm artiklen

Det at flytte er en stor ting i sig selv, og kan godt være noget af en proces at komme igennem. Men med en flytning følger der også en indretning af din nye bolig, og det kan være et mindst ligeså hårdt projekt at gennemføre – for du vil jo selvfølgelig gerne have, at alt bliver perfekt i første omgang, så du slipper for at gøre så meget ved det i fremtiden.

Find ud af, hvilken type gulv du vil have

Fundamentet for et rum er gulvet. Det er der, alle møblerne skal stå på, så det skal der faktisk være styr på, inden du begynder at tænke på alt for meget andet indretningsmæssigt. Primært står valget imellem om du skal have et fast gulv eller et gulvtæppe. Gulvtæpper er behagelige at gå på, og kan også være med til at bringe en hyggelig stemning ind i hjemmet. Til gengæld er det ikke en god ide med gulvtæpper, hvis du lider af allergi. Faste gulve, som trægulve eller laminatgulve, er ofte måske også lidt flottere end gulvtæpper – men valget kommer meget an på, hvilken stemning du ønsker at frembringe i dit hjem.

Indret med matchende materialer

En anden ting der kan være med til at skabe en sammenhængskraft igennem dit hjem, er hvis du indretter boligen på en sådan måde, at nogle materialer og elementer går igen. Det giver en fornemmelse af, at indretningen hænger sammen, fremfor at det føles som om, at man går ind i et nyt hjem, hver gang man bevæger sig ind i et nyt rum. Det kan selvfølgelig også være, at det er det, du går efter – at gøre din bolig så alsidig som muligt. Så er det en helt anden måde at indrette på, du skal følge.

Se også:
  Behøver man altid at købe et hus for at kunne bo i et?