3 (60%) 3 votes

Kunne I godt tænke jer at optimere måden, hvorpå I opvarmer jeres virksomhed? Grøn omstilling er noget af det, der fylder rigtig meget både på den politiske dagsorden men heldigvis også i en lang række virksomheder. Måske I er en af dem? Varmeløsninger er noget af det, der virkelig batter. Her kan både være penge at spare og løsninger, der er mere klimavenlige – så det kan blive en positiv oplevelse for jer.

En mulighed er, at I kigger nærmere på muligheden for at få installeret klimalofter. Med klimalofter får I en meget diskret løsning, der anvendes til at enten sænke eller hæve temperaturen. Det er plader, der installeres i loftet, der er sluttet til vandforsyningen og dermed kan virke meget lig en radiator. Dog er der tale om et klimasystem, der både er støjfrit og stort set usynligt, hvilket mange ser som en stor fordel. Få et bæredygtigt klimaloft lige her.

Få eksperterne til at montere

Er I i tvivl om, om et klimaloft er den rette løsning for jer? Først og fremmest kan I naturligvis bruge lidt tid på at sætte jer ind i, hvad klimaloftet egentlig kan og vurdere, hvad I tænker, det kan gavne jer. Men der er formentlig flere faktorer, der spiller med ind. Derfor kan I med fordel snakke med Helge Frandsen Varmeteknik – så får I professionel hjælp til at vælge den rette løsning i jeres virksomhed.

Der er også andre løsninger, der måske viser sig at passe bedre ind i jeres virksomhed – men det betyder ikke, at I skal søge andre steder hen. Ved at tale med en virksomhed, der har speciale inden for netop varmeteknik, er der en stor chance for, at I finder en løsning, der passer rigtig godt til jer. Det skal gerne kunne ses på varmeregningen samt på jeres klimafodspor, når I får monteret et klimaloft.

Se også:
  Inspiration: Det perfekte setup til online spil