Bedøm artiklen

Køkkenet er ikke længere bare et arbejdssted, hvor vi står en time om dagen for at få maden på bordet. For mange er det blevet til et hobbyrum, hvor der eksperimenteres og leges med forskellige opskrifter og teknikker.

I takt med den teknologiske udvikling er der også kommet et kæmpe stort udvalg af køkkenmaskiner, der kan udføre alverdens sjove opgaver. Her får du et bud på 5 nørdede, men fede maskiner.

  1. Røremaskinen

En af de mest klassiske køkkenmaskiner, som efterhånden er fast inventar i de fleste danske hjem, er røremaskinen. Den kan bruges til alt fra at ælte dej til at lave luftige mousser og er ofte en fordel, hvis man har med større portioner at gøre.

Køb en klassisk lækker maskine fra Kenwood eller KitchenAid. Du kan få penge til lækkert køkkengrej ved at finde et hurtigt lån på findbedstelaan.dk.

  1. Pastamaskinen

Alle elsker italiensk mad, og pasta er ingen undtagelse. Pastadejen er faktisk rigtig nem at bikse sammen, og det er super sjovt at rulle den igennem maskinen. Derudover smager frisklavet pasta bare hundred gange bedre, end det man kan købe i supermarkedet.

  1. Ismaskinen

Ismaskinen er et genialt redskab om sommeren. Du kan lynhurtigt lave en lækker vaniljeis eller eksperimenter med sjove og andeledes smage. Med en ismaskine er du også garanteret, at desserten altid bliver et hit til dine middagsselskaber.

  1. Friturestegeren

Sprøde pomfritter, forårsruller og bløde donuts er noget, alle kan lide. Det kan selvfølgelig laves i ovnen eller i en almindelig gryde, men det bliver aldrig helt så lækkert som med friture.

Se også:
  5 nemme måder til at pifte dit hjem op

Et tip er at friturestege tykke håndskårne pomfritter 2 gange. Så bliver de ekstra sprøde og lækre. Server med en god hjemmerørt chilimayo eller hvidløgsaioli.

  1. Espressomaskinen

Espressomaskinen er for kaffenørden over dem alle. Maskinen fylder en del, men laver den lækreste kaffe. Hvis du er glad for kaffetyper som latte og cappuccino, er espressomaskinen et sikkert hit.