Bedøm artiklen

Vejle er en by, der scorer højt på wauw-faktoren hos langt de fleste børnefamilier. I Vejle bliver du nemlig mødt med en masse leg og sjove oplevelser, som hele familien kan deltage i. I kan tage et smut i LEGOLAND, der lægger tæt ved byen, og både grine og gyse. I kan besøge Givskud Zoo og sige hej til alle dyrene, og i kan tage på opdagelse med vikingekrigerne i Kongernes Jelling. Vejle og omegn byder på de vildeste og bedste oplevelser i børnehøjde, og læs meget mere om dem lige her eller på https://vejle-netavis.dk/.

Opfør jer som aber i Gorilla Park Vejle

Det første, i bør gøre, hvis i skal imponere ungerne, er dog at tage forbi Gorilla Park Vejle. Her har i nemlig mulighed for at klatre i alle træerne, og det er en helt fantastisk fællesoplevelse for hele familien. Parken er beliggende i den flotte Nørreskov, der ikke ligger så langt fra hverken byen eller Dyrehaven. Prøv kræfter af med de 7 individuelle forhindringsbaner i trætoppene og find hurtigt ud af, hvem der er bedst.

Rejs tilbage til vikingetiden

En knap så energikrævende aktivitet, men mindst lige så familievenlig, er Kongernes Jelling. Her kan i som familie komme helt bag ved de runer, der er på Haralds Jellingsten. I kan udforske Danmarks kongerække fra Gorm den Gamle til i dag og blive klogere på vikingernes liv og hverdag. Der bliver fortalt nogle helt unikke og bemærkelsesværdige vikingehistorier, og udstillingen henvender sig mindst lige så meget til nysgerrige børn som historieinteresserede voksne.

Og dette er naturligvis blot 2 ud af mange eksempler på, hvad i kan give jer til, når turen går til Vejle. Der er langt flere oplevelser, i også kan prøve kræfter af med, så det er bare med at få booket ferien med det samme!

Se også:
  Økologisk børnesengetøj med flotte mønstre