Bedøm artiklen

Har du en god idé til et projekt, der vil gavne dit lokalområde, din forening eller en bestemt gruppe mennesker i samfundet? Så bør du tage et nærmere kig på fundraising, der kan være nøglen til din finansiering.

Igennem fundraising kan du nemlig få en donation fra en eller flere fonde, der ønsker at støtte op om dit projekt. Men der er mange ansøgere til disse puljer, og derfor kan det være en god investering at alliere sig med et professionelt firma, der kan hjælpe dig med at skræddersy den perfekte ansøgning. Hos https://projekter.nu/ finder du et ekspertteam af fundraisere, der kan hjælpe dig godt på vej.

Derfor bør du overveje fundraising

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør tage et nærmere kig på fundraising som en mulighed:

  • Få styr på de økonomiske rammer til at realisere dit projekt – mange gode idéer bliver desværre aldrig til noget, og det skyldes langt hen ad vejen en manglende finansiering. Fonde er oprettet med ét formål, og det er at finansiere enkeltsager som dit projekt.

  • Få en uforpligtende donation – i modsætning til en investor, der forventer afkast og forretningsplan til langt ud i fremtiden, er det for fonde vigtigt at støtte op om enkelte projekter, der ikke nødvendigvis giver afkast i fremtiden.

Din ansøgning er altafgørende

For at skille dig ud i mængden af ansøgninger er det vigtigt, at du sætter god tid af til at sætte dig ind i, hvordan du skriver en god ansøgning. Undersøg de forskellige fonde og find frem til dem, der kunne have et ønske om at støtte op om lige netop din idé. Søg gerne hos flere forskellige fonde og vær ikke bleg for at nævne det i dine ansøgninger – fonde vil nemlig ofte gerne være flere om at støtte op om et enkelt projekt.

Se også:
  Testamenteskrivning - hvordan gør man det rigtigt?