Bedøm artiklen

Oplever du også tit, at der forekommer meget ventetid i løbet af din hverdag? Og synes du, at det er en smule frustrerende, og at du blot spilder din tid? Så er du sikkert på udkig efter metoder til at gøre ventetiden mere brugbar og nyttig. Læs mere om det her og få råd til, hvordan du kan udnytte ventetiden.

 

Undgå spildtid

Det kan være, at du sidder i et venteværelse og håber på, at det snart bliver din tur, det kan være, at du står i en lang kø i supermarkedet, eller det kan være, at du har en masse tid, der skal brændes af i den offentlige transport til og fra arbejde eller studie. Og alt dette er tid, som du ofte bruger på ingenting og det på trods af, at du her ville kunne få udrettet en masse.

 

Flere forslag

For det første kunne du bruge tiden på at planlægge, hvad der skal ske i ugens løb, blandt andet når det kommer til madlavning. På den måde får du etableret dig et overblik over en madplan, der skal udgøre ugens måltider samtidig med, at du også kan finde ud af, hvad der skal handles ind, således du hurtigt kan komme igennem indkøbsturen.

 

Du kan også bruge tiden på at læse nyhederne, således du bliver opdateret på, hvad der sker omkring dig. Det er altid godt at vide, hvad der rører sig i verden, og det gør, at du vil have lettere ved at snakke i sociale sammenhænge, hvor nogle nyheder blive bragt på bane.

Se også:
  3 grunde til at flere og flere spiller på nettet

 

Du kan også vælge at lytte til en lydbog, idet det så vil synes som om, at tiden går en del stærkere. Du bliver fyldt med spænding og god historie, og du vil derfor føle dig underholdt, mens du alligevel bare venter. Her kan online betting også være en mulighed.

 

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder