Bedøm artiklen

Din Mac er formentlig dit dyrebareste eje. Den danner rammen om din hverdag: Du bruger den til arbejde, studere, undersøge og underholdning. Når du skal ud at rejse, så bruger du den også til at finde destination, flybilletter, hotel og gode tips. Du tager den højest sandsynlig også med på din rejse, da den kan være utrolig brugbar undervejs. Derfor er det også en rigtig god ide, hvis du passer ekstra godt på den, så du ikke mangler den i et moment, hvor den havde været guld værd. Så kan du hurtigt blive rigtig sur på dig selv, og det skulle nødig ske på ferie.

 

Beskyt din Mac mod virus

Uanset om du skal opleve det skønne Island med smuk natur, eller om du skal en tur til New Yorks vilde byliv, så er det vigtigt, at du er parat til at sætte ind mod virus på din computer. MacKeeper for Mac kan være en rigtig god løsning, da du let kan finde vej til hjælp, hvis det brænder på, og du har brug for akut hjælp.

Det kan være lidt af en jungle, hvis du selv skal i gang med at finde et antivirusprogram midt i rusen af din ferie. Derfor er det en god ide, at du fra start har et antivirusprogram, som kan hjælpe dig på vej. Således slipper du for, at du skal være fortvivlet i en stund, hvor du ellers havde tiltænkt, at du skulle bruge så lidt kræfter som muligt. Du kan downloade MacKeeper gratis her, hvis du allerede nu ved, at du skal have dette på plads fra start.

Se også:
  Lån til din drømmerejse – sådan

 

Hvordan skal din Mac transporteres?

Det kan være lidt af en gåde, hvordan du kan og må pakke din Mac med i bagagen. Der er mange regler at finde rundt, så du kan med fordel læse en guide til at pakke håndbagagen til flyturen, så du let kan finde svar på, hvad du må have med, og hvad du i den grad ikke må have med.

Det kan være mest behageligt at have sin Mac med i håndbagagen, da du på den måde lettere kan være sikker på, at den ikke kommer til skade. Det kan være lidt grænseoverskridende at smide den med i kufferten, og så bliver den ude af syne i mange timer. Du ved bedst selv, hvordan du foretrækker, at din Mac skal behandles.