Bedøm artiklen

Forsinkelser kan aldrig helt undgås, hvad end vi snakker om fly, tog, bus, bil eller en cykeltur. Forsinkelser er en del af vores travle hverdag. Der er dog stadig betalt en sum penge for at du kan komme til din destination til en forventet tid. Nu kan du altså få dine penge udbetalt! Det er helt gratis og uforpligtende at beregne din kompensation. Herefter vil dine penge blive hentet hjem, og der vil blive sikret, at du får tilbagebetalt det højeste mulige beløb.

Hvordan fungerer det?

Når din klage er oprettet i deres system, går de straks i gang med at arbejde på din sag. Deres kompetente kollege vil her arbejde på at få inddrevet dine penge. Hvis de vinder sagen, bliver din retsmæssige kompensation sat ind på din konto.

Hvor meget er jeg berettiget til?

Størrelsen på den kompensation du kan få afhænger af din oplevelse, rejsens længde, samt hvor længe du var blevet forsinket, da du ankom til din endelige destination. Du kan få op til 4.500 kr. i kompensation og erstatning pr. passager. Hvis du er i tvivl om, hvor mange af dine penge du kan få udbetalt, når du har oplevet et forsinket fly, kan du hos flypenge.dk beregne din kompensation – den gennemsnitlige udbetaling er 2.977 kr.

Erstatning ved forsinket fly

  • Hvis dit fly er forsinket ved afgang med mindst 2 timer, er flyselskabet forpligtiget til at tage sig af dig.

  • Hvis dit flyt er forsinket ved afgang med mere end 3 timer, har du også ret til forplejning.

  • Hvis dit fly er forsinket med 5 timer eller mere, behøver du ikke vente på det. Her kan du tage valget mellem at vente på dit fly ELLER ikke tage med det og få en fuld refusion af dit fly, og en fuld refusion af flyvninger, der drives af dette flyselskab under samme booking.

Se også:
  Solbeskyttelse til din skiferie, som er vigtig at huske