Bedøm artiklen

Der er desværre mange af os i dag som oplever smerter i ryggen og andre steder på kroppen. Nogen tager smertestillende, hvorimod det for andre ikke rigtigt gør nogen forskel. Men hvad skal du gøre når det smertestillende ikke virker, eller giver dig forfærdelige bivirkninger?

 

Hvad er Tenso?

Det er aldrig sjovt at være i nærmest konstante smerter, og det er der desværre utroligt mange danskere der er. Nogen tager dog smertestillende, men oplever voldsomme bivirkninger, hvortil du kan sætte spørgsmålstegn ved, om det så egentlig er det værd? Men det kan da ikke være rigtigt at der skal gå så mange rundt og have ondt hele tiden. Der må vel være noget der kan løse problemet, ikke? Vi har svaret her! Har du hørt om Tenso? Tenso er massageterapi som foregår nervestimulering, og som kan gøres uden at du vil opleve bivirkninger. Denne behandling hjælper nemlig med at frigøre kroppens endorfiner. Når kroppen frigiver endorfiner, er det med at smertelindre samt at give velvære.

 

Hvordan fungerer Tenso?

Hvis du vælger at benytte dig af denne proces, så slipper du for at skulle tage smertestillende, da disse ikke længere bliver nødvendige. Hvem vil ikke gerne droppe de daglige piller, især hvis de giver dig tonsvis af bivirkninger oven i hatten? Det der er så smart ved Tenso er, at du selv kan gøre det, da det foregår med en lille maskine og en app. Det er let at have med at gøre, og du kan nemt have denne lille maskine med i tasken hvis du skal ud. Du placerer maskinen der hvor du har ondt, og så benytter du ellers bare appen til at gå i gang. Det er ganske nemt, og du kan hurtigt mærke en forskel på din krop. Læs mere om Tenso på linket ovenfor og se om ikke det er noget for dig.

Se også:
  Sådan finder du et job i nærheden af dit hjem