Bedøm artiklen

Har du problemer med motorikken i dine hænder, eller er du blot en af dem, som under koncentration har behov for at sidde med noget, der kan optage dine fingre? Har du så prøvet Thinking Putty? Læs mere om hvad det er, og hvor du kan købe det her.

 

Optag dine hænder og fingre

Thinking Putty er en ny gadget inden for aktiviteter til hænder og fingre, som består af en blød masse, der er modellérbar, idet den er lavet i et silikone-baseret materiale. Massen er udført i så sjove og levende farver som overhovedet muligt, og så er nogle af varianterne endda tilført en ekstra dimension. Det vil sige, at nogle af dem kan blive magnetiske, nogle kan hoppe på jorden som en hoppebold, og andre igen kan lyse i mørke.

 

Thinking Putty har ikke noget specifikt formål andet end, at massen kan bruges til at dimse med, forstået på den måde, at den kan leges med. Og da massen er blød, har man også mulighed for at forme den og få den til at ligne andre genstande. Det er muligt at trække i massen og samle den igen. Og det betyder, at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan gøre med massen, og hvor samt hvornår man har lyst til at finde den frem og lege med den.

 

For dem der har problemer med motorikken i hænder og fingre, kan Thinking Putty desuden have en god effekt, idet den bløde masse kan hjælpe med at styrke og træne de svage led. Det betyder, at finmotorikken kan blive tilgodeset, mens man leger med Thinking Putty. Massen kan således være en fordel for dem, som kæmper med nogle særlige behov. Her kan det for eksempel nævnes, at massen kan skabe gode resultater for folk med både autisme og ADHD.

Se også:
  Bliv festklar med et smut til en grænsebutik

 

Hvis du er i færd med et rygestop, kan Thinking Putty desuden også være nyttig, idet massen kan masseres rundt i hænder og fingre, når trangen til at ryge opstår. På den måde holder du dig beskæftiget, og sandsynligheden for succes med et røgfrit liv højnes dermed.

 

Thinking Putty er af sikkerhedsmæssige hensyn ikke egent til børn under tre år, men af alle andre kan den anbefales til at dimse rundt med. Og så har massen de fordele, at den aldrig tørrer ud, den lugter ikke, og den klistrer ikke til dine fingre. Den er derfor optimal i næsten alle situationer, hvor man har behov for, at ens fingre og hænder optages af noget andet.

 

Find Thinking Putty

Vil du gerne forsøge dig frem med Thinking Putty? Så har du heldigvis mulighed for at finde et stort udvalg online. Her kan du for eksempel vælge mellem en lang række farver og yderligere funktioner. Så uanset om du leder efter en masse, der er magnetisk, der kan hoppe som en hoppebold, eller som kan lyse i mørke, så kan du være sikker på, at du kan finde lige præcis det, du sørger online.