Bedøm artiklen

Dette indhold er sponsoreret

 

Besidder du en passion for at udfolde dig kreativt? Er din partner in crime måske en blyant, et lærred, nål og tråd, eller noget helt andet? Uanset hvad dit hjerte måtte begære har The Fiddlery skabt et nyt kreativt værksted, hvor du kan få lov til at mærke din kreative side, og skabe nye projekter i et hyggeligt samvær med andre kreative sjæle. Ingen idé er for stor eller lille på værkstederne, og der er skabt de ideelle rammer for det ultimative produktionsværksted.

Projekter til enhver personlighed

Som nævnt findes der hos The Fiddlery et væld af muligheder for at udfolde sig kreativt og give sine idéer liv. På værkstedet er der blandt andet mulighed for at udfolde den tanke, der sidder i baghovedet, men som du aldrig har kunne kreere. Samtidig er der også en god mulighed for blot at prøve nye ting af i hyggelige omgivelser. På værkstedet kan du både lave projekter til eget brug og nydelse, men også skabe de smukkeste gaver til dem, du holder af. Eksempelvis er der på The Fiddlery både mulighed for at tilmelde sig et smykkeværksted, TheLab, eller begive sig ud i et nyt projekt med strikketøjet hos Knitcave. Det bliver ikke mere personligt.

The Fiddlery tilbyder en mulighed for dig til at sætte dig på præcis den kreative pind, der passer til dig. Her er skabt et rum, hvor kreativiteten kan få frit løb, og du er omgivet af inspiration og folk, der bærer de samme interesser som dig selv.

 

Se også:
  Få gnisten tilbage i parforholdet

Et fællesskab for de kreative sjæle

På hjemmesiden er det blevet gjort let overskueligt at finde informationer om de forskellige værksteder, samt hvad du kan forvente af ethvert værksted. Så er du sikker på at finde et kreativt rum, som passer præcis til dine behov, interesser og præferencer.

Du kan på hjemmesiden læse om alle de forskellige værksteder, samt hvad de hver især tilbyder af mulighed. Samtidig kan du få overblik over forskellige events, værkstederne udbyder. Priserne varierer efter om du har lyst til at komme som eneperson, men The Fiddlery har også skabt FiddleFamily, som giver fri adgang til værkstederne samt medlemsfordele. Der er hos The Fiddlery også mulighed for kurser, som kan højne dit kreative niveau ved hjælp af arbejde med dine teknikker – også dette kan du selvfølgelig variere efter dine præferencer og dit personlige niveau. Det har aldrig været hyggeligere at se dine værker komme til live.