Bedøm artiklen

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange grunde til, at du bør købe vandfri urinaler. Driver du f.eks. en forretning, hvor du skal installere urinaler til din gæster, så er det bestemt anbefalet, at du vælger at købe nogle urinaler, der er 100% vandfrie.

Der findes ikke synderligt mange af sådanne urinaler, men de findes dog. Det er ikke noget, der ændrer på, at det helt afgjort er en rigtig god investering, at du vælger at købe vandfri urinaler i stedet for de traditionelle urinaler, der gør brug af vand.

Gode grunde til at vælge vandfri urinaler

Som der også er givet udtryk for ovenfor, så er der faktisk mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge at købe vandfri urinaler til dit WC, som bruges af dine kunder, gæster og lignende. Herunder bliver du dog præsenteret for de største fordele ved et sådant urinal, som f.eks. fra URIMAT, der forhandles hos Ho-pe.

  • Lugtfri: Én af de mest markante fordele ved et sådant urinal er, at det er 100% lugtfrit. Derfor kan du være sikker på, at dine gæster ikke bliver ramt af en ubehagelig lugt, når de besøge dit WC.
  • Ingen vandlås eller spærrevæske: Der er desuden heller ikke brug for hverken spærrevæsker eller vandlåse i urinalerne. Det sparer dig for den tid og besvær, der er forbundet med vedligeholdelse.
  • Vandbesparelse: I og med, at der er tale om urinaler, som du ikke skal bruge vand til, så er det også noget, der vil kunne spare dig for store mængder vand hvert år. Særlig hvis de bruges en hel del.
  • Kan rengøres med vand: De er nemme at rengøre, da det ofte ikke kræver andet end vand. Derfor bliver den tid, der skal bruges på rengøring og vedligeholdelse bestemt også nedsat kraftigt.

Se også:
  Guide: Sådan klarer du det godt på studiet