Bedøm artiklen

Et malerprojekt kan godt være meget tidskrævende, og der er meget udstyr, man skal ud og købe. Det kræver derfor lidt planlægning fra din side, hvis du gerne vil komme igennem maleprojektet på bedst mulig måde. Der er nogle ting, der er helt essentielle for dig at købe, når du skal i gang med at male. Læs med i denne artikel, og hør om hvilke ting, du skal ud og købe.

Den rigtige maling

Det er ikke helt ligegyldigt hvilken slags maling, du køber når du skal i gang med at male. Der findes forskelligt slags maling, der er tilpasset bestemte typer af materialer. Hvis du skal male udenfor, så skal du bruge noget specialmaling, der er til udendørsbrug. Det skal nemlig være mere modstandsdygtigt end almindeligt vægmaling. Tag hen til din nærmeste malerforretning og spørg om hjælpe, hvis du er i tvivl om hvilken maling, du skal købe.

De rigtige pensler

For at få et tilfredsstillende resultat, så skal du have de rigtige pensler til dit malerprojekt. Hvis du skal male større overflader eller vægge, så skal du have en malerrulle. Det giver en mere ensartet overflade. Du skal også bruge mindre pensler til områder, hvor du skal kunne komme helt ind i kanterne, uden at lave fejl. En vinkelpensel kunne f.eks. være en god investering at gøre dig. Sørg for at købe pensler i god kvalitet – spar ikke på pengene her. Ellers kan du risikere at få pensler, hvor hårene falder nemt af.

Alt andet udstyr

Når du skal male, så kan malertape være helt ideel for dig at have. Det giver dig nemlig skarpe kanter. Herudover kan en malerbakke gøre arbejdet nemmere for dig, så du ikke skal gå frem og tilbage fra malebøtten og den væg, som du er ved at male. Med en malebakke kan du selv dosere den mængde af maling, som du skal bruge, så du heller ikke kommer til at spilde unødvendig maling.

Se også:
  Her er din guide til boliglån