Bedøm artiklen

Er du på jagt efter en ny seng? I jagten på din nye seng er der flere ting, du skal sikre dig. Foruden at sengen skal leve op til lige netop dine personlige søvnpræferencer, så skal den naturligvis også passe til indretningen i din bolig.

 

Har du undersøgt sortimentet af senge på markedet, men er udvalget overrumplende, og drømmesengen alt for dyr? Så findes der heldigvis en lang række gode tips og tricks til, hvordan du finder den helt rette seng på tilbud til en skarp pris. Dermed undgår du altså at vende bunden i vejret på din pengepung og tømme din bankkonto helt og aldeles.

 

Sengens pris afhænger af flere faktorer

Først og fremmest er det vigtigt, at du er klar over, at prisen på sengen afhænger af flere faktorer.

 

Det er blandt andet faktorer såsom:

 

  • Sengens materiale.
  • Sengens størrelse.
  • Typen af seng.
  • Sengens komfortniveau.
  • Sengens kvalitet.

 

Der er altså adskillige faktorer, der afgør prisen på en seng. Det kan være nødvendigt, at du går på kompromis med nogle af dine ønsker til eksempelvis sengens design, materiale eller komfortniveau, hvis du gerne vil købe en seng på tilbud.

 

Inden du for alvor sætter jagten ind for en ny seng, bør du derfor overveje, hvilke krav og ønsker du har til sengen, samt hvad du er villig til at gå på kompromis med, således at du ved, hvad du leder efter.

 

Hvad er dit budget?

Sengemarkedet er velassorteret og prisklasserne varierer fra et par tusinde kroner til +40.000 kroner. Det er et rigtig stort spænd. For at finde den rigtige seng på tilbud, skal du derfor gøre op med dig selv, hvor mange penge du vil investere i en ny seng. På baggrund af dit budget kan du afgrænse din søgning til en specifik prisklasse og få et langt større overblik over det store udvalg af senge på markedet. Ved at have et budget, der kan afgrænse din søgning, bliver det meget lettere at finde frem til de rigtig gode tilbud på nye senge.

Se også:
  Få klimalofter i jeres virksomhed

 

Slå til, når sengen er på tilbud

Senge er rigtig ofte på tilbud – i fysiske butikker såvel som online webshops. Derfor bør det ikke være særlig svært at finde en ny seng på tilbud. Det svære ved opgaven er, at sengen også skal matche dine ønsker og leve op til dine krav.

 

Har du fundet drømmesengen, men er den ikke på tilbud? Så gør du klogt i at vente lidt med at købe den. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at sengen kommer på tilbud inden for den nærmeste fremtid – for eksempel til Black Friday. Ønsker du at spare en hel del penge, så kan det altså godt betale sig at have is i maven og slå til, når sengen endelig er på tilbud.

 

Du kan med fordel tage et kig på denne guide til Black Friday tilbud på senge, hvis du ønsker at gøre et godt kup til Black Friday.

 

Tag et kig på udvalget af senge online

Tager du et kig på udvalget af senge hos online forhandlere, er udvalget ofte langt større, end hvis du besøger en fysisk forretning. Det er en af grundene til, at flere og flere vælger at købe seng online fremfor i en fysisk forretning.

 

Derudover er der ofte fordelagtige kampagner, rabatkoder og udsalg, som du kan drage nytte af, hvis du vil købe en seng på tilbud til en knivskarp pris. Har du endnu ikke kigget på senge online, er det altså en rigtig god idé at gøre, inden du planlægger et visit hos en fysisk sengeforhandler.

Se også:
  Sådan Finder Du De Bedste Tilbud på Elektronik og Gadgets

 

Prut om prisen med forhandlerne

Har du nogensinde pruttet om prisen? Hvis ikke, så er det en god idé at forberede dig på dine forhandleregenskaber, inden du aflægger et visit hos en fysisk forhandler af senge. Det kan nemlig godt lade sig gøre at slå en smule af prisen, hvis du tager en snak med sælgeren.

 

Du skal altså ikke være nervøs for at høre ad, hvorvidt prisen er til forhandling. Nogle gange kan det være i form af ren rabat, andre gange kan du få ekstra udstyr med i prisen – uanset hvad, så er det et tilbud, der er værd at slå til på, hvis du ønsker at spare penge, når du køber ny seng.

 

Sammenlign priser på de senge, du kan lide

Udvalget af senge er enormt, og det kan være rigtig svært at finde den helt rigtige seng. Du kan med fordel udvælge 10 senge, som falder i din smag og indskrænke udvalget lige så stille. Sortér de senge fra, som ikke er på tilbud, således at du kun sidder tilbage med senge til knivskarpe priser. På den måde kan du være helt sikker på at vælge den helt rigtige seng til det bedst mulige tilbud.