Bedøm artiklen

Virksomheden Searchmind arbejder for at hjælpe dig og dit firma med at få en øget trafik på din hjemmeside og på den måde også sikre flere ordrer.  De skræddersyer gerne en SEO-løsning til netop dig, sådan at du bliver mere synlig på Google.

Det er svært at komme uden om, at synlighed er noget af det vigtigste for en virksomhed. At man bliver set. For hvis ikke din virksomhed, dit brand eller din side er synlig på nettet, så er der ingen udover dine venner og bekendte der ved, at du eksisterer, og så kommer du til at få en lang og hård opstart for at forsøge at samle kunder. For når en potentiel kunde åbner søgefeltet i Google for at finde det, de leder efter, så har det utrolig meget at sige, om din virksomhed er en af de første, der popper op i Google-søgningen. Netop det kan Searchmind hjælpe dig til. De skræddersyer SEO-løsninger til netop dig, sådan at din tilstedeværelse i Google bliver bedre.

SEO står for Search Engine Optimization, og begrebet dækker over optimering af din virksomheds placeringer og synlighed i søgemaskinerne. SEO kommer dog ikke af sig selv, med mindre du laver noget banebrydende og har en meget god forståelse for, hvordan du skal bære dig ad.

Searchmind.dk hjælper dig med netop denne del gennem research, implementering og analyse for at du får det største udbytte af SEO, og her får du både en rådgivende og udførende partner.

Der er generelt seks forskellige trin i SEO. Det første trin handler om at lave en analyse af din site, sådan at de får en status af online-situationen. Derefter kommer trin to, hvor der laves en søgeordsanalyse, sådan at specialisterne definerer forskellige søgeord og giver det et forretningsfokus. Trin tre er en teknisk analyse, hvor hele sitet gennemgået fra A-Z og trin fire er så en implementering af de forudgående analyser og så en webanalyse. Trin fem handler om linkbuilding og outreach, sådan at der knyttes kvalitetslinks til websitet. Linkbuilding er utrolig vigtigt, når man skal give et site en god placering på Google. Det handler om at få gode, naturlige links til ens site, sådan at man får en naturlig linkprofil, og det er noget, Google går op i, når de besøger hjemmesider. Det sjette og sidste trin er en effektmåling, hvor det bliver tydeligt, hvilken effekt indsatsen har haft på dit site.

Se også:
  Få togturen til at føles kortere

Hvis det hele lyder en smule teknisk, så fortvivl ikke, for Searchmind har specialister ansat til netop at nørde med online PR, onsite optimering, kreative søgeordsanalyse og meget andet, og derfor kan de sørge for, at Google finder frem til dig i stedet for dine konkurrenter. Klik for mere info om SEO og kontakt Searchmind for et uforpligtende tilbud, hvor de gerne vil komme og holde et møde for dig for at sætte dig ind, hvad det lige præcis er, de kan tilbyde dig og forsøge at forklare dig, hvilken effekt deres arbejde kan have for din virksomhed og dit site.