Bedøm artiklen

Det er ikke altid, man har lige meget lyst til at stå og kokkerere det helt store i køkkenet, og sådanne dage er det helt okay at forkæle sig selv og spise ude. Det kan også være det er en særlig dag, såsom hvis man har bryllupsdag eller lignende. Der er mange gode grunde til at forkæle sig selv med at spise ude, og det handler om at finde det helt rette sted, når nu man en sjælden gang har muligheden for at spise ude. Man skal naturligvis finde et sted, som serverer den mad, man har lyst til. Det kan være alt fra orientalsk mad til en god bøf. Hvis man er kødelsker og gerne vil have en fantastisk smagsoplevelse, kan man for eksempel tage på A Hereford Beefstouw. Her kan man få noget af det mest udsøgte kød af høj kvalitet, som man kan nyde i behagelige omgivelser. Man kan blandt andet vælge at tage på deres restaurant i Herning – Lund, hvor de servere udsøgt mad med stor fokus på god service og kvalitet. Det er en steakhouse, som kun serverer det bedste af det bedste, og derfor er det helt sikkert en god mulighed, hvis man trænger til at forkæle sig selv lidt og gerne vil sætte tænderne i noget lækkert kød.

En menu med muligheder til alle

I restauranten er der altså stort fokus på især kødet, som kun er af den bedste kvalitet, men man kan også bestille fisk eller en vegetarbøf, hvis man foretrækker det. Det er dog klart en fordel at prøve noget af deres lækre oksekød, da det uden tvivl er det, som har givet kæden sit gode ry. Ud over det, så er restauranterne også udstyret med en lækker salatbar, hvor man kan finde mange forskellige og lækre tilbehør, som kan gøre oplevelsen det mere spændende.

Se også:
  Til dig, der skal købe bolig

Historien bag restauranten i Lund

A Hereford Beefstouws restaurant I Lund er kædens første restaurant. Den er beliggende i en gammel købmandskro, som blev opført i 1846. I 1970 købte familien Damgaard bygningen og skabte herved den første restaurant i kæden af A Hereford Beefstouw. I 1990 blev bygningen slået sammen med naboejendommen, også kaldt ”Magrethes hus”. Denne del af restauranten anvendes normalt mest i forbindelse med større selskaber, hvis man for eksempel skal holde en fest. Der er altså alt i alt plads til 110 mennesker i hele restauranten, så man kan frit benytte sig af den, hvis man har et større selskab, som skal til.

Kunsten som præger restauranten

Restauranten er indrettet med fokus på den tidligere stifter Aage Damgaards interesse for kunst. Han havde stor interesse for kunst, og restauranten er blandt andet præget af hans egne malerier, samt værker fra den mangeårige stamgæst, Carl-Henning Pedersen. Der er ikke kun fokus på kunst i selve restauranten, men der er også et mindre atelier på førstesalen, som en gang i mellem benyttes af kunstnere, som er tæt på familien. Det er altså nogle helt særlige omgivelser, man kommer i, når man besøger restauranten i Lund.