Bedøm artiklen

Du har brugt oceaner af tid på at finde den perfekte kjole, men nu har du den på. Den sidder lige præcis, som den skal – ingen mærkelige folder på ryggen, og den strammer ingen steder. Dit hår har aldrig været smukkere og makeuppen giver dig det interessante og fangende look. Dine sko glimter og vil klart fange opmærksomheden, men det er dine yndlingssko. Med den matchende taske over skulderen er du klar, men du synes, der mangler noget til at fuldende looket. Det eneste der kan toppe dit smukke ydre vil være duften af dig. Så inden du stormer ud ad døren, fuldender du looket ved tage din helt personlige duft på. Lige den, der karakteriserer dig og din stærke personlighed. Find din personlige duft her, og lad din duft forblive din duft.

Gode råd til den perfekte duft

Det kan dog være svært at vælge, den duft, som karakteriserer dig. Du skal derfor gøre dig nogle overvejelser, når du ønsker at finde den perfekte duft, der passer til dig. Det er vigtigt, det er din personlighed, som træder i karakter. Så hvis du skal afsted i byen for at tiltrække lidt opmærksomhed, vil en tungere og mere sexede duft passer til denne lejlighed, mens en lettere og mere frisk duft vil egne sig bedre til en personlighed, hvor sneakers er det foretrukne skovalg. Tænk derudover også på, hvilke dufte, som du godt kan lide – roserne i haven, nyvasket tøj eller havets friske bølger.
Her kommer 3 gode råd til, hvilke dufte, du kan vælge:

  1. Blomstrede dufte
  2. Orientalske dufte
  3. Oceaniske dufte
Se også:
  Få den bedste pleje til dit hår

De blomstrede dufte kan være domineret af eksempelvis lavendel eller roser, hvilket egner sig godt til lyserøde læber, skørter og høje hæle. De orientalske dufte bærer præg af krydrede og eksotiske dufte såsom vanilje og kanel. Disse dufte egner sig godt til den feminine type, der godt kan lide glamour og mystik. Sidst er der de oceaniske dufte, hvor friskheden og neutraliteten viser karakter. Den friske havluft passer også til den friske personlighed.

Anvend din parfume rigtig

Når du har fundet din personlige duft, der passer perfekt til dig og din karakter, er det vigtigt, at du tænker over, hvordan du anvender. Det gælder om, at du får mest muligt ud af din duft. Først og fremmest er det en fordel, at du taster duften på din hud, inden du investerer i den helt rigtige duft. Din huds fugtighed, struktur og din kropstemperatur har nemlig indflydelse på, hvordan duften udfolder sig. Dernæst gælder det om at få din duft til at holde længst. Hvis du sprøjter den på indersiden af håndleddet eller omkring halspulsåren, afgiver duften en naturlig fordampning. Den mest optimale opbevaring for din duft er steder, der er mørke, kølige og tørre. På den måde passer du bedst på indholdsstofferne i duften.
Gør dig nogle overvejelser, inden du investerer i en duft. Kend din personlige karakter, og du vil finde den duft, der passer perfekt til dig.