Bedøm artiklen

Hvis du er skioptimist, men gentagende gange er blevet mødt af manglende sne på din skiferie, så se med her. Vi har nemlig fundet den ideelle feriedestination for vinterperioden 2021/22.

Italienske snebelagte alper

Har du besøgt Italien om sommeren, vil du med sikkerhed ikke blive skuffet over et besøg om vinteren. Selvom de solrige og romantiske bjerge er betagende om sommeren, vil du ikke gå glip af dem om vinteren. Om vinteren ligger sneen sig nemlig som bløde dun over det italienske landskab, og hvad der før stod i fuldt flor og grønne enge, er nu begravet i sne og krystaller. Italien besidder nogle af Europas bedste skisportsområder, særligt på grund af den massive mængde sne, som om vinteren falder i de italienske områder. Har du ikke hørt om skiferie italien livigno, er det helt sikkert på tide nu!

Sne på toppen

Den italienske by Livigno ligger godt 1.816 meters højde over den italiensk-schweiziske grænse. På grund af Livignos høje placering falder der gennemsnitligt mere sne end i lavere områder. Dette betyder, at sikkerheden for snefald stiger markant, og at skisæsonen i Livigno derfor er længere. Hvis du gerne vil være sikker på, at der i år vil falde mere sne på din skiferie, er det italienske skisportssted Livigno helt klart et sikkert rejsemål.

Ultimative kombination af sne og alslapning

Livigno er et af Italiens største skisportsområder, og med sine 115 pistekilometer er der masser af muligheder for dem, som gerne vil udfordre sig selv, og for dem der er nye i skistøvlerne. Er du ikke til ski og fart ned af løjperne, er der på tilsvarende vis rigeligt med langransruter, hvorpå du kan nyde naturen og stilheden omkring dig. Du kan også gå gode lange ture i naturen eller gennem den italienske landsby. Livigno emmer af italiensk charme og på diverse restauranter kan du nyde et bredt udvalg af italienske delikatesser. Who doesn’t love pasta?

Efterfulgt af mange timer på de snebelagte løjper kan du møde dine venner på det berømte after-ski eller tage et smut i svømmehallen med de yngste. Du kan også nyde godt af Livignos diverse spafaciliteter, som udbydes hos de fleste af hotellerne i området. Her kan du hoppe i et varmt boblebad eller få en dybdegående massage, der vil efterlade dig med fornyet energi.

Se også:
  Oplev hele verden på den perfekte golfrejse

Om du rejser alene eller hele familien, er den italienske by Livigno et ideelt rejsemål for vinteren 2021/22.