Bedøm artiklen

Sponsoreret indhold:

Er du flyttet i et nyt hus, eller trænger den stue, du har, bare til et nyt look? Ens hjem reflekterer en som person, og som person er man konstant i udvikling. Derfor er det kun naturligt, at dit hjem skal have en lille opgradering en gang imellem for at følge med.

Åben og indbydende

Hvordan ser den perfekte stue ud? Svaret er nok forskelligt for alle. Stuen skal være åben og indbydende, så man får lyst til at sætte sig i sofaen og slappe af. Du skal kunne være dig selv i stuen, så du kan koble hjernen fra efter en travl arbejdsdag. Med en blød og lækker sofa, et sofabord, tæpper og puder til ekstra komfort, og så noget til at underholde dig med, vil stuen være et super rart rum at være i. Her skal være plads til dig og din familie, men også til gæster, når du får besøg.

En lækker sofa

Hvad betyder en lækker sofa for dig? For de fleste vil en lækker sofa være blød, behagelig og komfortabel. Du skal kunne sidde i den behageligt, og du skal også kunne ligge ned i den. Du kan også have to sofaer; det er meget normalt, og det er med til at sikre, at hele familien kan sidde i stuen sammen. Når det kommer til sofaens udseende, er der plads til forskellighed. Det, der er en lækker sofa for den ene person, er ikke nødvendigvis en lækker sofa for den anden. Derfor skal du vælge din sofa alt efter din egen smag samt den stil, du har i dit hjem.

Se også:
  Skal familien have en kat?

Sofabordet

Når man har en sofa, skal man jo også have et sofabord. Et sofabord er nødvendigt af flere grunde. Først og fremmest er det jo superpraktisk. På bordet kan du have alting ved hånden, uanset om det er en bog, din mobil, en kop kaffe eller et glas vand. Det kan også være til at smide fødderne op på; det er op til dig. Men faktisk er det også vigtigt for stuen som helhed. Med en eller to sofaer bliver rummet nemt ubalanceret, hvis ikke der står noget i midten, der binder rummet sammen; og det gør sofabordet.

Tæpper og puder

Med tæpper og puder får du lidt ekstra komfort i stuen. Der findes mange forskellige bløde tæpper, som kan ligge fint foldet sammen i sofaen eller over sofaryggen, når de ikke er i brug. Derudover er der jo også et væld af sofapuder, og dem kan du jo skifte betrækket på. Puder og tæpper giver i sig selv et personligt præg på stuens udseende, men vil du gøre det ekstra personligt, kan du bruge hjemmelavede tæpper og pudebetræk til formålet.

Din stue

Hvordan ser din drømmestue ud? Stuen er der, hvor vi slapper af, og hvor vi hygger os med familien. Det skal være et sted, hvor du kan have det godt, og hvor du kan være bekymringsfri. Med en lækker sofa, et funktionelt og flot sofabord samt et væld af bløde tæpper og puder kan du få den perfekte stue.