Bedøm artiklen

Annonce

Har du brug for en lille weekendtur eller blot en enkelt overnatning for at komme lidt væk fra hverdagens kedelige pligter, er Aarhus det helt rette sted at booke hotel

Aarhus er en hyggelig by med noget for enhver smag. Uanset om du besøger byen en enkelt dag, en weekend eller en hel uge, får du et væld af gode oplevelser. Du kan blandt andet få unikke oplevelser inden for kunst og kultur, shopping og gastronomiens verden. Besøg det populære ARoS Kunstmuseum, tag på shopping i det hyggelige Latinerkvarter og få uforglemmelige smagsoplevelser på byens mange gode restauranter. Mulighederne er mange, og det er kun dig, som sætter grænserne for, hvilke oplevelser der skal i fokus, når du besøger Aarhus.

 

Bo i hjertet af Aarhus

Hvis du planlægger en overnatning eller nogle dage i Smilets By, er Hotel Ritz i hjertet af Aarhus et rigtig godt valg. Her vil du opleve en hyggelig og charmerende stemning med et kvalitetsniveau, der er helt i top. Det er både kvalitet og komfort, der bliver vægtet højt på hotellet, og som gæst vil du føle dig meget velkommen i den hyggelige og indbydende atmosfære. Hotel Ritz er beliggende lige ved Aarhus Hovedbanegård, og du finder derfor ikke en mere central beliggenhed, når du er på udkig efter hoteller i Aarhus.

Hotellets værelser indbyder til afslapning og hygge, da de, som resten af hotellet, er renoveret med respekt for historien. På alle værelserne er der eget badeværelse, og vælger du et superior-værelse, er der endnu større mulighed for forkælelse med et afstressende karbad.

På hotelværelserne har du ligeledes adgang til kabel-tv og gratis WiFi, så du kan holde dig opdateret eller se en god film, inden du lægger dig til at sove. Værelsernes luksuriøse senge sikrer dig en god nats søvn, så du vågner veludhvilet og klar til en ny dag.

Se også:
  Aktier og investering: Derfor bør du aldrig bare have penge stående på kontoen

Efter en god nats søvn står hotellets personale klar til at tilbyde dig den allerbedste start på dagen med en lækker morgenbuffet i hotellets hyggelige vinkælder. Hotel Ritz har nøje udvalgt forskellige små leverandører, der beriger morgenmadsbuffeten med lækre specialiteter. Den hyggelige vinkælder hører desuden til hotellets meget populære restaurant, MASH. Her kan du nyde en perfekt tilberedt steak og naturligvis et godt glas vin fra vinkælderen.

Gå på opdagelse i Smilets By

Med en overnatning eller et weekendophold på Hotel Ritz i Aarhus kan du passende kombinere opholdet med nogle af de mange oplevelser, som byen byder på. Byen summer af liv lige udenfor hotellet, og du kan nemt gå hen til mange af seværdighederne.

Inden for kunst og kultur kan du blandt andet besøge ARoS Kunstmuseum, Musikhuset Aarhus, Den Gamle By, Moesgaard Museum og Dokk1, der altid byder på mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Vil du hellere bruge dit besøg i Aarhus på shopping, er mulighederne ligeledes mange. Du finder blandt andet store shoppingcentre som Bruuns Galleri, Magasin og Salling, men du kan også opleve en hyggelig stemning i de små gader i Latinerkvarteret, hvor der er mange forskellige butikker inden for mode, brugskunst, boligindretning og meget mere.

Er det derimod gastronomiske oplevelser, der står højest på din ønskeseddel, er Aarhus den helt rette by at besøge. Aarhus er blevet et sandt gourmetmekka, og her kan du, udover MASH, opleve spændende caféer, lækre restauranter og hyggelige kroer nær midtbyen. Besøg blandt andet en af de fire Michelin-restauranter; Restaurant Substans, Restaurant Gastronomé, Restaurant Domestic eller Restaurant Frederikshøj og få smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Se også:
  Sådan laver du en god flyer

Book en overnatning eller et weekendophold på Hotel Ritz i Aarhus og glæd dig til at opleve en spændende by fuld af liv og til at besøge et hotel, hvor kvalitet, komfort og luksus er i højsædet.