Bedøm artiklen

At læse er noget, som mange mennesker hele verden over hver dag bruger deres tid på, fordi de nyder at forsvinde ind i skønlitteraturens fiktive verdener eller lære nyt i fagbøger. Der er mange måder at læse på, og nogle gange behøver man end ikke selv læse ordene for at tygge sig gennem en bog.

Lån på biblioteket

Det er almindeligt at låne bøger på sit lokale bibliotek, da det er gratis, og de typisk har et vældigt udvalg, så man kan finde noget, man har lyst til at læse, uanset hvilken smag man har i bøger.

Er du fra Lyngby-Taarbæk Kommune, kan du læse på netavisen her. Her skal du ikke skal læse dig gennem lange plotter for at øge din læsehastighed, men derimod får serveret historier og informationer fra den virkelige verden. Lyngby-Taarbæk Kommune har også tre biblioteker, hvis du gerne vil låne bøger og bor i kommunen. Det er Stadsbiblioteket, Virum Mikrobibliotek og Taarbæk Bibliotek.

Køb bøger online

Bryder du dig ikke om at låne bøger på et bibliotek, fordi det ikke giver dig mulighed for at lave en bogsamling af alle de bøger, du læser, kan du heldigvis også købe dem selv. Når du ejer bøgerne selv, behøver du desuden ikke lade dig stresse af at skulle blive færdig inden afleveringsdatoen på biblioteket.

Hvis du foretrækker blot at kunne sidde hjemmefra og købe de bøger, du vil læse, findes der masser af online bogshops. Her kan du søge på lige, hvad du ønsker, og sandsynligvis finde det et eller andet sted.

Se også:
  Få hjælp til at styrke dit CV

Hvilken bogform?

Når du køber en bog på nettet, kan du som regel selv vælge, om det skal være som e-bog, lyttebog eller en fysisk bog, som du får tilsendt. Fordelen ved en lyttebog er, at du ikke selv skal bruge energi på at læse og samtidig kan foretage dig andre ting under læsningen.