Bedøm artiklen

Annonce

Du kender det garanteret. Du skal give en gave til en person, som du holder meget af, men det er svært at finde noget, som rent faktisk er både personligt såvel som brugbart. Så hvad er løsningen?

Jo, en fotogave kan være lige præcis det, som du mangler. Ved at bruge de gode billeder, som du har på din telefon, så kan du og modtageren af gave få en fantastisk oplevelse af den gave, som du giver!

Kaffekoppen kan blive udsmykket

I Danmark, der drikker vi rigtigt meget kaffe og te, og det gør modtageren af din gave nok også. Derfor er det altså et perfekt sted at starte, når du skal finde et sted at bruge nogle af de gode billeder, som du har på telefonen.

For har du nogle søde billeder af dig og modtageren sammen eller måske et par billeder, hvor modtageren står i en uheldig eller pinlig situation, så kan det netop være det, som gør denne kaffekop så speciel.

Samtidig, så får modtageren en gave, som de faktisk også kan bruge praktisk. Hvem kan ikke bruge en ekstra kop i hjemmet, når man drikker meget te eller kaffe? Nu bliver morgenkaffen bare lidt sjovere.

Skriver modtageren meget?

Selvom vi i dag lever i en digital verden, så kan det godt være, at du har en person i dit liv, som du gerne vil give noget mere analogt.

Og hvis du skal give en gave til en person, som ofte skriver ting ned, så er det muligt at personliggøre notesbøger, så de har nogle mere specielle billeder og motiver end normalt. Igen, så kan du vise, at du har sjove billeder med modtageren eller bestemte situationer, som I har oplevet sammen, og som netop er med til at vise jeres forhold!

Se også:
  Få opskriften på den vildeste sommerfest for venner og bekendte

Scrapbogen er aldrig helt gået af mode

Det kan godt lyde lidt sjovt, specielt, hvis I begge er oppe i alderen, men nogle gange er det netop en scrapbog, som rent faktisk kan være den bedste gave.

Her handler det selvfølgelig om at lave en bog, som dokumenterer de mange ting, som du og modtageren af scrapbogen har været igennem sammen. Det handler om at vise det forhold, som I har, og hvordan det har udviklet sig igennem årene.

Gode billeder kan netop spille ind her, fordi det simpelthen er meget sjovere at demonstrere disse ting ved at vise dem i billeder. Der er mange muligheder for at lege med det personlige udtryk, så scrapbogen ikke bliver ligesom enhver anden.

Dette er en gave, som kræver lidt mere arbejde fra din side af, men når det er til en person, som man har kær, så er det ikke arbejdet, som er et problem. Det bliver helt klart det værd, når de åbner din gave og indser, hvor meget energi, som du har lagt i den!