Bedøm artiklen

Dette er sponsoreret indhold 

Der findes intet bedre end at få et pusterum fra den travle hverdag – og hvilket sted er bedre at koble fra end i et sommerhus? Mange sætter stor pris på at tage en friweekend, og nyde roen i et hyggeligt og charmerende sommerhus. Mange forbinder et sommerhus med en lille, gammel og charmerende hytte, hvor man kan slappe fuldstændigt af. Men hvis man har et ældre sommerhus, og man ikke har haft tiden til at vedligeholde det, så er det muligvis ikke lige så charmerende, som da man købte det i tidernes morgen. Læs med i artiklen her, og få 3 gode råd til, hvad du kan gøre for at vedligeholde den charmerende stemning i dit gamle sommerhus.

Hold varmen i sommerhuset

Et gammelt sommerhus er sjældent særlig godt isoleret, og derfor kan det være svært at finde den rette temperatur. Mange tager kun i sommerhus om sommeren, da det vil blive for koldt om vinteren. Men hvor skønt ville det ikke være, hvis man kunne tage ud i sit sommerhus hele året rundt? Et forslag er derfor at få installeret en luft-til-luft varmepumpe i sommerhuset, så man har mulighed for at holde varmen hele året rundt. Der findes et stort udvalg af varmepumper hos Dansk Varme Service, og det er derfor muligt at finde den varmepumpe, der passer perfekt til sommerhuset.

Mal de gamle møbler

Et andet forslag til at skabe en personlig og charmerende stemning i sommerhuset, er ved at male de gamle møbler i en anden farve. Hvis man eksempelvis har nogle gamle og slidte stole rundt om spisebordet, er det oplagt at male dem i en flot farve. Hvis man gerne vil have et sommerhus, der emmer af sjæl og charme, hvad er så mere oplagt end at male sine stole i eksempelvis pink eller blå?

Se også:
  5 tips til en effektiv rengøringsrutine

Betal dig fra rengøringen

Når man tager i sommerhus, er det de færreste, som gider at tage de daglige pligter med sig. Et sommerhus er til for, at man kan slappe af, og dermed ikke ordne praktiske ting. Derfor er en god løsning at betale sig fra rengøringen. Man kan nemt finde et rengørings-bureau eller en rengøringsdame, som man kan få til at gøre rent i sommerhuset, så der altid er pænt og rent, når man ønsker at tage en friweekend i sommerhuset.