1 (20%) 1 vote

Alle ved, at det er uhyre vigtigt for en virksomhed at have en fantastisk flot hjemmeside, der kan være med til at trække kunder til butikken. Derfor er det brandærgerligt, at så mange vælger at bruge en hjemmeside, der slet ikke lever op til de standarder, som de bør forvente. Dette kan man dog relativt nemt afhjælpe ved at få nogen til at producere en digital løsning, der stemmer overens med standarderne i dag. Man skal dog gøre sig et par overvejelser, før man vælger udbyder og platform.

Derfor er Umbraco en god idé

Umbraco er et moderne, skalérbart og fremtidssikret CMS, som kontinuerligt bliver opdateret og sikret. Det er fra en dansk gruppe, som har lanceret det tilbage i nullerne. En anden fordel er, at det er open-source. Open-source betyder, at det er et gratis program, hvor man ikke skal betale noget for at bruge det. Derfor er det en billigere løsning, end hvis man skulle til at betale for ny software. Umbraco har derudover mulighed for integration i forskellige systemer, såsom mail-, økonomi- og lagersystemer. Det er derfor en meget praktisk platform til din virksomhed, fordi der er så mange muligheder på platformen. Umbracos praktiske udstrækning dækker også over mere end bare udførelsen af websiden, men også den fremtidige redigering. Der er nemlig en brugervenlig interface, som websidens ejere kan gøre brug af, hvis de skal ændre nogle ting på hjemmesiden.

Hvad skal jeg kigge efter?

Umbraco er en god platform at lave sine ting på, men det kræver ekspertise, hvis man vil lave en virkelig gennemarbejdet digital løsning, der kan være relevant længe. Derfor er det uhyre vigtigt, at man vælger en udbyder med masser af erfaring indefor løsninger lavet i Umbraco. Hvis man kan finde en udbyder, der kun producerer websider i Umbraco, så er man meget godt stillet, fordi det så måske er en ekstremt kompetent virksomhed indenfor platformen. Det, at du kigger efter ekspertise, er den afgørende faktor for, om den hjemmeside du ser for dig kan blive til virkelighed. Det ville være ærgerligt, hvis i ender med en hjemmeside, der ikke lever op til jeres forventninger og derfor ikke kommer til at have den ønskede effekt.

Se også:
  Giv din virksomhed et online pift

Hvor skal jeg så læse mere?

Hvis du leder efter mere information omkring Umbraco og de muligheder, som en digital løsning på denne platform kan have for dig og din virksomhed, så er det en god idé at læse mere om systemet og finde nogle cases. Når du ser et par cases, så vil det være nemmere at se, hvad en Umbraco-løsning kan indebære og det kan give dig inspiration til, hvordan jeres hjemmeside skal se ud. Hvis du både læser om systemet og ser på nogle cases, så er du godt udrustet til at vælge en god udbyder. Når du leder efter mere information og et par cases, så kan du med fordel se hos TeaSolutions. TeaSolutions er specialister i Umbraco CMS og har udelukkende arbejdet med Umbraco gennem de seneste otte år