Bedøm artiklen

Dette indhold er sponsoreret

 

Nogle gange kan det være svært at holde et overblik over de ting, som man altid skal have på kontoret. De ting, som man måske overser, men som er nødvendige at have, for at dagene løber smertefrit. Derfor kan du her læse om nogle af de ting, som der altid bør være. En af tingene er for eksempel en makulator. Du kan læse mere om hvilke ting, der er gode at have, og hvorfor de er gode at have. Det kan man til tider nemlig godt glemme og derfor tænke, at de er ligegyldige. Men det er de faktisk ikke.

 

Makulator

Det er godt at have en makulator på kontoret, da der bliver brugt meget papir i løbet af en arbejdsdag. Det kan fylde rigtig meget i skraldespandene, hvis der ikke bliver gjort noget ved det. Det er træls at have fyldte skraldespande, hvis man ikke har rengøring eller en piccoline forbi hver dag. Der kan spares meget plads i skraldespandene, hvis papiret kommer gennem en makulator. Den gør nemlig, at papiret fylder mindre og lettere kan foldes sammen, i stedet for at det bliver klemt sammen til kugler, der fylder alt for meget.

 

Post-its

De små gule sedler er vigtige at have. De er gode at bruge, når man skal danne sig et overblik eller huske noget. Hvis man sidder med et større projekt, kan det nogle gange være svært at holde styr på det hele. Sedlerne kan hjælpe med at få organiseret dette.
Hvis man får mange informationer ind i løbet af en dag, kan man nogle gange glemme noget af det. Derfor er sedlerne gode til at bruge som reminders, så man husker det hele. Hvis man skriver det ned på computeren, overser man det måske senere på dagen. Sedlerne er fysiske og ligger fremme, derfor bliver de lettere set.

 

Se også:
  Derfor spiller arbejdstøjet en vigtig rolle

Blæk til printeren

Det findes næsten ikke noget mere irriterende, end hvis man har sat en stor omgang i gang i printerne, og man så får beskeden om, at der ikke er mere blæk. Det skulle lige være, hvis der så ikke er flere patroner. Så kan man ikke få printet det man skal og så kan man ikke komme videre med den pågældende opgave. Derfor skal der altid være ekstra patroner, for at dette scenarie ikke opstår.

 

Forhåbentlig er du blevet en smule klogere på, hvad der altid skal være på kontoret. Der er naturligvis mange flere ting, men en makulator, post its og blæk til printeren er essentielle, for at hverdagen løber rundt.