Bedøm artiklen

Selvom bryllupsdagen for mange er forbundet med den største lykke, så er det ikke alle, der har lige mange penge at smide efter sådan en begivenhed. Og man kan altså sagtens både ønske sig og få en god fest, selvom man gør det på budget. Hvis det er noget, du vil, så læs med her. I denne artikel får du nemlig nogle gode råd til, hvordan du får et smukt og stilfuldt bryllup uden at ruinere dig.

Transportér jer selv fra kirken

Vielsen er selvfølgelig brylluppets højdepunkt. Men derefter følger også en række traditioner, der typisk ender med, at brudeparret fragtes på fornemste vis fra kirken til festen. Dette show kan virke storslået, men det er måske i virkeligheden ikke pengene værd. Chauffør og limousine kan nemlig nemt koste mange penge.

Derfor skulle I måske i stedet fragte jer selv. Efter en tur i en vaskehal er bilen lige så bryllupsklar som jer. I virkeligheden ser dine gæster jo ikke mere end et kort øjeblik af køreturen.

Something old…

På engelsk har man en helt speciel tradition for bruden. Faktisk følger der en lille devise med, nemlig: something old, something new, something borrowed, something blue. Det er også en høj grad en tradition, som vinder indpas i det danske.

Men det er måske særligt den første del af det, man skulle tage til sig. For selvom der lægges op til, at bruden altså både skal bære noget gammelt, nyt, lånt og blåt, så bestemmer man jo selv, hvad der er hvad.

Det er ingen hemmelighed, at brudekjoler kan koste mange penge. Men typisk bærer man den jo kun en enkelt dag i livet. Hvorfor så ikke forsøge at finde en brugt brudekjole og derved spare pengene?

Der er jo ingen, der siger, at alt skal være helt nyt, når du nu holder bryllup på et budget.

Se også:
  4 tips til at gøre det sjovt at spille på online casino