Bedøm artiklen

Annonce

Sommeren nærmer sig Danmark med hastige skridt, og det betyder for mange mennesker, at det er på tide at finde sommertøjet frem. Det er selvfølgelig aldrig til at vide, hvad den danske sommer bringer, men der kommer for det meste perioder med høje temperaturer.

Måske har du lagt sidste års sommertøj til side, eller også har du bare brug for et nyt look. Uanset hvad kan du finde inspiration i de følgende to afsnit til, hvordan du finder dit eget, personlige sommerlook.

Smykker, accessories og andet tilbehør

At finde dit eget look handler ikke kun om det rigtige tøj. Tøjet er selvfølgelig en stor del af dit look, men det er ikke altdominerende. Der findes eksempelvis rigtig mange sommersmykker på markedet, og her kan du med fordel tjekke udvalget ud for at se, om der er nogle øreringe, halskæder, ankelkæder med mere, som falder i din smag. Nogle flotte og stilede solbriller passer også til de fleste sommerlook. Her kan du eventuelt finde nogle med styrke, hvis du normalt går med briller. Endelig kan du også få fat i nogle kontaktlinser. Kontaktlinser kan du også bruge til at supplere dit look med – der findes eksempelvis kontaktlinser med forskellige farver. Klik på linket for at se en oversigt over farvede kontaktlinser.

Gå med dét tøj du har det bedst med

At finde rundt i modeverdenen er som at finde rundt i en jungle. Der kommer hele tiden nye kollektioner, og det er en nærmest umulig opgave at konstant være med på de nyeste trends. Derfor er det bedre, at du vælger dit look ud fra, hvad der passer til dig. Mærk efter indeni, når du prøver nyt tøj, og lad vær med at tænk på, hvad der er på mode lige nu. For det kan alligevel ændre sig om en uge.

Se også:
  Kom godt i gang med at bevæge dig i din hverdag