Bedøm artiklen

Kalundborg – et ægte naturmekka på Sjælland. En by med fjorden som sin nærmeste nabo, og en by med livlige aktiviteter og spændende events i Havneparken. Kalundborg strækker sig op ad skråningerne på Sjælland, og det er en købstad fuld af sjæl og ikke mindst dansk hygge. Det er den helt perfekte feriedestination for par og familier, og læs mere her for at blive meget klogere på, hvad du helt præcist kan opleve.

Vinmekka for alle vinentusiaster

Er du helt vild med vin, så er noget af det, du skal opleve i Kalundborg, Dyrehøj Vingård. Vingården er placeret på det solrige Røsnæs og er helt klart et visit værd for alle vinentusiaster. Dyrehøj Vingård er nemlig Danmarks største af slagsen. Her kan du og din partner mæske jer i et hav af lækkert vin samtidig med, at i kan få en bid mad i caféen. Caféen oser af vingårdsstemning og her kan I nyde god mad og gårdens egne unikke vine.

Overnat på et luksuriøst Strandhotel

Mangler I desuden det helt perfekte overnatningssted? Så kan I overveje, om ikke i skal have en overnatning på Strandhotel Røsnæs. Således kan du nemlig overnatte tæt på Kalundborg centrum samt tæt på Røsnæs’ smukke natur – og ikke mindst den populære vingård. Beliggenheden er helt unik – faktisk lige ved vandet. Tag således jeres kajakker eller cykler med og få det meste ud af den helt unikke natur. I får rig mulighed for at koble af fra jeres travle hverdag samtidig med, at i kan fylde jeres lunger med en masse frisk luft. Den helt perfekte weekendtur for jer som par kan altså meget vel gå til Kalundborg – det er i hvert fald ikke en dårlig destination at vælge.

Se også:
  Udvid repertoiret med økologiske vine