Bedøm artiklen

Skal du til fest, er ved at have lidt tøjkrise over, hvad du skal have på. Du har ikke rigtig kunne finde noget, hvor du bare med det samme har tænkt: ”Det var lige det, det skulle være”. Det er altid svært at finde det rette tøj til den rette begivenhed, for man vil helst undgå hverken at være overdressed eller underdressed. Man vil gerne ramme den stil, hvor man kan føle sig tilpas hele aftenen, og hvor man samtidig har fundet et sæt, man sagtens ville kunne finde på at bruge igen til en anden begivenhed.

Tidsløst design

Har man øje for den generelle trend indenfor modebranchen er det tydeligt, at mange finder den ”gamle” stil frem, som vi i dag vil kalde for vintage. Mange fuldender det ved, at det rent faktisk er genbrug af tøj fra den gang, hvor andre gerne vil følge med i trenden, men samtidig holde lidt fast i den moderne tid. En af de designere, der gør brug af denne kombination af den gamle og den moderne tid er Hanne Graumann. Her er stilen klassisk, men den er samtidig inspireret af dette vintagedesign. Det er altså ved denne kombination muligt at blive elegant klædt på med tøj fra danske Graumann, og det er samtidig muligt at bruge dette tøj igen og igen, da fortiden kombineret med fremtiden gør, at stilen er tidsløs og dermed mulig at bruge mange år frem.

Kvalitet i topklasse

Samtidig med at stilen er yderst klassisk og elegant, så er der heller ikke på noget tidspunkt gået på kompromis med kvaliteten. Dette betyder, at det er noget tøj, der holder sig godt, hvilket gør, at man til festerne ikke skal bekymre sig om, at noget skulle gå i stykker. Både kvaliteten og det tidsløse design gør altså, at tøjet fra Graumann kan bruges igen og igen.

Se også:
  Sådan formindsker du som arbejdsgiver dine medarbejderes risiko for arbejdsskader