Bedøm artiklen

Annonce

Smykker kan fås i mange forskellige typer og størrelser, og det er i høj grad en individuel smagssag, når det kommer til valg af smykker. Når du skal vælge smykker, er det vigtigste derfor, at du vælger noget, som du føler dig komfortabel med at bære. De rigtige smykker kan gøre en stor forskel for din samlede stil, og derfor er det vigtigt, at du vælger noget, som du er komfortabel med.

Men hvordan vælger du så det rigtige smykke? Det er der desværre ikke noget let svar på. Men i de følgende to afsnit kan du få et par tips og tricks til, hvordan du kan overskueliggøre processen med at erhverve dig nye smykker.

Hvilken slags smykke, kunne du godt tænke dig?

Første skridt er at bestemme dig for hvilket slags smykke, som du godt kunne tænke dig. Skal det være øreringe, halskæder, ringe, ankelkæder eller måske et armbånd? Her skal du igen lytte efter din mavefornemmelse og vælge dét, som du har det bedst med. Hvis du godt kunne tænke dig nye øreringe, er det vigtigt, at du får lavet hullet hos en professionel. Det er selvfølgelig billigere, hvis du laver det selv, men dette er også med høj risiko, og kan derfor ikke anbefales. Du kan blandt andet risikere, at der går betændelse i hullet.

Find din egen stil

Når du skal vælge dit unikke smykke, kan du eventuelt tænke over, hvordan resten af din stil er. Hvis du er i tvivl, kan de også rådgive dig i smykkeforretningen. Hvis du køber smykkerne online, kan du som regel læse en del om de enkelte smykker. Du kan også læse på nettet om, hvad eksperterne mener passer til bestemt hudtyper. De argumenterer for, at smykker kan fremhæve visse træk ved bestemte hudtyper. Igen er det dog vigtigt at understrege, at du selv bestemmer smykket.

Se også:
  Sund hårpleje: Grundlaget for glansfuldt og stærkt hår