Bedøm artiklen

Mange vil gerne gøre noget ekstra for deres kæreste, fordi de føler at deres kæreste fortjener det af den ene eller anden grund. Der er selvfølgelig de større gaver, du kan give, men her menes der mere de små ting i hverdagen, der giver et udryk af, at du holder af dem, og de dermed føler sig elsket. Der er mange måder at opnå dette mål på – og det behøver netop ikke være særlig signifikante ting. Hvis blot du sprinkler disse små ”gaver” ud over hverdagen (og gerne hver dag), får modparten en fornemmelse af, at de er værdsat og elsket.

Her kan du give de små gaver

Der er som sagt mange steder at tage fat – her er nogle eksempler på små initiativer:

  • Sørg for at dufte godt for modparten. Hvis kæresten altid får fornemmelsen af, at du dufter dejligt, viser det også, at du er villig til at gøre noget ud af dig selv for deres skyld – og så skader en god duft da heller ikke for dig selv. Du kan f.eks. bruge en parfume fra Bon Parfumeur, hvor du helt selv kan vælge duften.

  • Køb en ”bare fordi”-gave som en overraskelse og uden nogen speciel grund. Det kan bare være en æske chokolade, en buket blomster, eller hvad end din kæreste holder af.

  • Lær dig selv at lave god mad, så du kan kokkerere for kæresten. Det betyder både, de ikke behøver gøre det, og at de kan nyde god mad derhjemme.

  • Prøv at arrangere små dates, hvor I spiser ude. Dette kan især betyde meget, hvis I har været sammen i lang tid og ikke rigtigt tager på dates mere.

  • Sæt dig ind i det din kæreste nu måtte finde interessant eller deres potentielle hobbyer.

  • En god omgang massage i ny og næ skader heller ikke.

Se også:
  Sådan køber du lettest ind til at lave Gellak-negle