Bedøm artiklen

Vand er en af de vigtigste ressourcer, vores kroppe behøver for at overleve. Vores kroppe er faktisk utrolig følsomme overfor væskebalancen, men alligevel er det de fleste af os, der drikker meget mindre vand end det, der anbefales, nemlig ca. 2 liter om dagen. Og får man ikke vand nok, kan det medføre dehydrering, hvor man føler hovedpine, svimmelhed, træthed, osv., hvilket er med til at skade dit helbred. Når det er varmt, eller når man dyrker sport, er det især vigtigt, at man får væske i kroppen og gerne endnu mere end den anbefalede dosis. For at kunne det, kan man hjælpe sig selv lidt, så det ikke er nødvendigt at være tæt på en vandhane hele tiden.

Tag vandet med dig overalt

For befinder man sig i det varme vejr, eller er man glad for at bevæge sig, så vil det være en super god idé at investere i en drikkedunk, så man hele tiden har vandet tæt på én. For selvom flasken måske fylder meget i en taske, så er den ufattelig vigtig for dit helbred og det faktum, at du hele tiden kan holde dig hydreret.

Kun smagen af vand

De fleste af os kan dog godt genkende, at drikkedunke måske ikke lige umiddelbart er det fedeste at drikke af, fordi man sammenligner dem med de drikkedunke af plastisk, man fik udleveret til forskellige sportsstævner som barn. De fik også vandet til at smage utrolig dårligt efter plastik. Denne sammenligning er dog ikke længere nødvendig, for det er faktisk muligt at finde drikkedunke, hvor vandet i den kun smager af vand, når du drikker af den, og ikke andet. Der er altså ikke længere nogen undskyldning for, at en drikkedunk ikke er en god idé, for det er den. Synes du også det nu, så se det brede udvalg af drikkedunke her.

Se også:
  Hvorfor skal man vælge en ABUS cykelhjelm?