Bedøm artiklen

Til alle sportsgrene tilhører der som regel et bestemt sæt tøj. Dette gælder særligt også, når man skal spille golf. De fleste har nok et indre billede af, hvordan en golfspiller skal se ud, når de svinger køllen på greenen. Men hvis du er golfspiller eller gerne vil begynde til sporten, så er det ikke nok at se godt ud. De lange dage på banen kræver nemlig et praktisk sæt tøj, der tillader, at man kan yde sit bedste. Herunder kan du få en kort guide til, hvordan du kan få et funktionelt golf-outfit.

 

3 gode beklædningsgenstande til golfspilleren

  1. En varm trøje med plads til armene.

Hvis vejret er lidt køligt, så er det vigtigt at klæde sig godt på. Golf er som bekendt en udendørssport, hvor det er vigtigt at holde sig varm, når man skal gå rundt på greenen i flere timer. Vælg en trøje, der ikke er for stram i ærmerne, så du har fri bevægelighed til at lave det perfekte skud.

Handsker er meget vigtige, da de giver et bedre greb om golfkøllen. Derudover forhindrer de også, at man får sår og vabler på hænderne efter flere timers spil.

  1. Gode sko.

Som golfspiller går man som regel rundt i lang tid, og det kan være slidsomt for fødderne. Derfor er det vigtigt at finde et par golfsko, der former sig efter foden, så man kan holde i længere tid. Du kan læse mere om dette lige her.

 

Gå aldrig ned på udstyr

Har du forelsket dig i golf, så er det vigtigt at have godt udstyr, så du har de rette muligheder for at blive bedre og nyde sporten mere. Det gælder naturligvis køller, men sørg også for at have en god og behagelig taske til dem, når du skal slæbe rundt på det.

Se også:
  Gode tips til at komme i gang med træningen, holde koncentrationen og se hurtige fremskridt