Bedøm artiklen

Hvem siger, at man ikke kan være en drengerøv for evigt? Selvom mange af os stifter familie og får flere forpligtelser, er der i mange vennekredse én ting, der altid består: HERRETUREN!

Herreturen er typisk en årlig begivenhed, hvor vi mødes med nogle af vores bedste venner og nyder en mere end almindelig dag sammen. På denne dag laver man nemlig noget særligt, og det kunne meget vel foregår på gokartbanen!

Vi anbefaler Vandel Gokart og deres udendørsbane – læs hvorfor herunder.

Gokart: fart, pral og testosteron!

For de fleste vennegrupper vil der altid være en form for konkurrenceelement, når man er sammen. Hvem er stærkest, sjovest osv.

Det konkurrencegen er perfekt at overføre til herreturen, da venskabelig dyst sætter gang i dagen og giver mulighed for både håneret, drillerier og masser af grin. Særligt gokart er en perfekt disciplin i den forbindelse!

Gokart er actionpræget og traditionelt betragtet som en rigtig ”mandesport”, da det jo er vores køreevner, som skal testes!

Samtidig er gokart bare rendyrket sjov! Der hurtige små biler, motorlydene og muligheden for at stille sig øverst på sejrsskamlen er noget, man(d) kan forholde sig til. For der hersker ingen tvivl: Man vil vinde, når man er ude og konkurrere med gutterne!

Når man kører gokart, kan man både gøre det i lukkede haller eller på udendørs baner.

Hallen er oplagt, hvis vejret er virkelig dårligt. Her taler vi dog om ekstrem kulde, storm eller vildt regnvejr, da udendørs gokart sagtens kan køres under forhold med lidt vand fra skyerne.

Se også:
  Kom nemmere op ad bakkerne på en elcykel

Udendørs gokart har nemlig den fordel, at banen typisk er større og man ikke bliver ’køresyg’, hvilket mange oplever, hvis de kører i et lukket miljø, hvor lugt, lyd og synsfelt kan føles ubehageligt i længden.

På baner i det fri er der dog masser af frisk luft og udsigt, hvorfor oplevelsen er helt ideel!

Leder man efter en god udendørs bane, kan vi som nævnt anbefale Vandel Gokart, der også har gokarts til vådt føre.

Her er banen ikke bare stor og sjov, men der er også mulighed for at spille fodboldgolf efterfølgende, hvilket er en anden sjov og ’drenget’ aktivitet, der falder i god smag på de fleste herreture!