Bedøm artiklen

Du kan se masser af tennis på nettet året rundt. I denne artikel går vi i dybden med hvordan du kan se alle verdensstjernerne i aktion med et tennis live stream. Det er nemlig supernemt, at få adgang til toptennis naturligvis inklusiv de fire Grand Slam-turneringer.

Sådan live streamer du tennis på nettet

Hvis du er på udkig efter et tennis live stream, er du kommet til rette sted. Det er nemlig sådan, at spiludbyderne live streamer alverdens tennis, og du kan se med uanset om du ligger i sofaen eller er på farten med din mobil. Sådan får du adgang til tennis live streaming:

Først og fremmest skal du have en spilkonto hos en spiludbyder. Det er langtfra alle spiludbydere, som har tennis live streaming på programmet, så det gælder om at finde en der har. Du kan besøge spilportalen Oddsfan.dk og tjekke ud hvilke spiludbydere, der tilbyder live streaming af tennis. Der er specielt to spiludbydere, som har et langt bedre udvalg af tennisturneringer end gennemsnittet.

Dernæst skal du foretage en indbetaling til din spilkonto. Spiludbyderen kræver nemlig, at der altid står penge på din spilkonto, eller at du har sat et spil indenfor 24 timer før du vil live streame. Det er et ganske fair krav, da spiludbyderen typisk har betalt en mindre formue for at kunne live streame tennis og alskens anden sport til kunderne. Du kan tilmed slippe afsted med en minimumsindbetaling på 50 kr.

Når du har oprettet en spilkonto og foretaget en indbetaling, kan du gå i krig med at live streame al den tennis du overhovedet orker. Der er ingen skjulte regler og vilkår så længe du overholder ovenstående krav.

Se også:
  Yogamåtte test 2019

Hvilke tennis-turneringer kan man se?

Som udgangspunkt er det næsten nemmere at liste de tennisturneringer, som du ikke kan live streame hos spiludbyderne. Dem er der ganske få af, og måske er det faktisk ikke til at finde en interessant turnering som spiludbyderne ikke streamer.

Du kan derfor se frem til et overflødighedshorn af tennisturneringer. Du kan naturligvis live streame alle sæsonens fire Grand Slam-turneringer (Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open). Du har måske din helt egen favorit blandt årets fire store turneringer. Er du mest til tungt baglinjespil på Roland Garros i French Open eller foretrækker du ”serve and volley” på Wimbledons fintklippede græsbaner? Uanset hvilken Grand Slam du er mest til, kan du se frem til masser af tennis live streaming.

Med et tennis live stream fra spiludbyderne kan du også se frem til turneringerne lige under Grand Slam-niveaet. Det vil sige ATP Masters 1000 (Indian Wells, Miami, Monte Carlo, Madrid, Rom, Montreal, Cincinnati, Shanghai og Paris), ATP 500 (Rotterdam, Rio, Dubai, Acapulco, Barcelona, Queens i London, Halle, Hamborg, Washington, Beijing, Tokyo, Wien og Basel) og de små 40 turneringer som udgør ATP Tour 250.

Hvis du er tennis-connaisseur vil du sikkert også glæde dig over, at du kan se kampe fra de lidt mindre profilerede ATP Challenger Tour og ITF Men’s Circuit. Det er her du bl.a. støder på danske kvalifikationsspillere, og alskens talenter som lige mangler det sidste i at nå verdenseliten.

Nogle gange kan du også være så heldig at du kan live streame tennis fra nogle af de mere specielle turneringer – f.eks. Davis Cup, ATP Cup (tidligere Hopman Cup) og Billie Jean King Cup (tidligere Fed Cup).

Se også:
  Sådan kan du planlægge en dag i familiens tegn

Der er som du ser noget for enhver smag – uanset om du er til herre- eller dametennis. Eller double-turneringerne for den sags skyld.

Her finder du et tennis live stream

Når du er logget ind hos din spiludbyder, skal du gå til live betting-sektionen. Det er nemlig her det sker. Du lokaliserer den kamp du gerne vil live streame, og så klikker du på det lille streaming-ikon – og BUM, så er der åbnet op for tennis-herlighederne. Det skal gå helt galt for at du ikke kan finde dit stream, men ellers kan du kontakte spiludbyderens kundesupport. De vil hellere end gerne hjælpe dig.

Du kan tilgå tennis streaming på din mobil, desktop eller tablet. Det er helt op til dig hvilken device du foretrækker. Hvis du er mest til live streaming på farten, kan vi anbefale at du downloader spiludbyderens app til mobilen. Den fås både til Android og Apples iOS, så langt de fleste danskeres behov er dermed dækket. Hvis du gerne lige vil se det hele an først, så kan du også blot starte ud med at live streame i din browser – på både mobilen og desktop. Det skulle gerne give dig et overblik om tennis live streamingen er noget for dig eller ikke.

Når du har gang i tennis live streaming’en, kan du naturligvis skifte kamp som det passer dig. Hvis du benytter en app, er det nemt at skifte kamp. I de store turneringer kan du shoppe rundt efter den mest spændende kamp, da der spilles flere kampe på samme tidspunkt. I en kamp fra en mindre profileret turnering – det kunne f.eks. være grusturneringen Nice Open – er du lidt tvunget til nu at se de kampe der er på programmet. Antallet af tennisturneringer er eksploderet de seneste år, så oftest er der flere turneringer skemalagt i de samme uger, og så kan du nærmest se tennis i døgndrift. Så vidt håber vi nu alligevel ikke det går!

Se også:
  Hop i sadlen og oplev Danmark på to hjul

Når du live streamer tennis hos spiludbyderne må du oftest undvære kommentatorlyden, så hvis det er et must, er denne løsning nok ikke noget for dig. Det er kun i de absolut største turneringer, at du kan se frem til kommentatorer – og i det tilfælde taler de engelsk.

Vi håber at du har fået mod på tennis live streaming. Nu ved du i hvert fald, hvor du relativt nemt kan følge alle verdensstjernerne. Live streaming af ikke bare tennis, men også en masse anden sport, er det helt store indenfor spillebranchen, og udvalget er derfor blevet helt enormt. Du kan følge Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer, Dominic Thiem, Alexander Zverev og alle de andre verdensstjerner uge efter uge fra første parket. På kvindernes WTA-tour kan du også se frem til at følge stjernerne; Ashleigh Barty, Serena Williams, Simona Halep, Naomi Osaka og forhåbentligvis også det unge danske stjernefrø Clara Tauson.

StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu – Spil ansvarligt | Minimum 18 år