Bedøm artiklen

Haven er for mange familier et samlingspunkt, hvor alle kan være med. Det er her, der kan spilles havespil, leges gemme, holdes grillaftener, plukkes blomster mm. Men når nu det skal fungere som et samlingspunkt for hele familien, er det også rarest, hvis der er hyggeligt og rart at være. Med nogle få tips kan du gøre din have lidt mere hyggelig at træde ud i.

Pynt op med barkflis

Hvis du gerne vil gøre din have mere hyggelig, kan du f.eks. pynte op med barkflis. Barkflis kan bruges forskellige steder i haven til f.eks. at dække jord i bede og krukker. Når du dækker jorden med bark, vil det give et naturligt og rustikt look, som samtidig gør det mere hyggeligt bl.a. pga. dens farve. Du kan altid gøre det til et projekt, som du kan lave med dine børn, hvis I mangler noget at lave sammen i haven. Find billig barkflis her.

Plant træer

Selvom træer nok er mest hyggelige, når de har fået nogle år til at gro op og blive store, vil det alligevel være en god start, hvis du planter træer rundt omkring i haven. Hvis du vil gøre det mest muligt hyggeligt, skal du placere dem lidt tilfældigt. En have er ofte hyggeligst, når den er lidt uperfekt og snor sig rundt omkring. Hvis der udelukkende er lige linjer, vil det fjerne en stor del af hyggen.

Lav gangstier

Apropos en uperfekt have, vil det gøre din have rigtig hyggelig, hvis du anlægger nogle gangstier ned igennem haven, der fører en fra sted til sted. Så kan du gøre det sådan, at stierne fører hen til et blomsterbed, derefter et æbletræ og til sidst en urtehave. Hvis der samtidig vokser buske og planter rundt omkring, vil det gøre det rigtig hyggeligt.

Se også:
  Drivhuse har mange anvendelser