Bedøm artiklen

Når det kommer til smartphones, er de fleste gode til at have en favorit. Du har nok selv et mærke, du foretrækker. Det er ikke nødvendigvis dumt, fordi din præferencer sandsynligvist bygger på, at du har gode oplevelser med lige præcis det mærke. Når du foretrækker noget, betyder det også bare, at du måske går glip af noget, der passer dig bedre. Smartphones har mange ligheder, men der er også nogle ting, som forskellige fabrikanter bare gør bedre. Find et forbrukslån, hvis du mangler penge til din nye smartphone. De steder, smartphones adskiller sig, er alt fra kameraet til styresystemet.

 

To store styresystemer

Du kender nok godt de to store spillere, der laver styresystemer til smartphones. Det er Googles Android og Apples iOS. Begge styresystemer er glimrende, og du går ikke galt i byen ved nogle af delene. Apples styresystem er lidt mere strømlinet, og det er nemmere at finde rundt i, mens Googles Android-system er lidt mere avanceret, og det tilbyder dig lidt flere muligheder. Hvis du skifter fra Apple til Google, vil du nok opleve, at du lige skal vænne dig til lidt flere knapper og funktioner. Det er dog ikke nødvendigvis en dårlig ting, for hvis du elsker at lege med indstillingerne på din telefon, kan Android være det rette valg.

 

Kinesiske kameraer er til at betale

En af de nyere på telefonmarkedet er det kinesiske Huawei. De udmærker sig ved at lave smartphones til billige penge, mens de stadig kan rigtig meget for deres pris. Deres kameraer er især rigtig fine også i de billigere modeller. Flagskibsmodellerne fra Huawei har et kamera med en helt utrolig zoom funktion. I det hele taget får du kanongode billeder fra de fleste flagskibsmodeller, mens Huawei udmærker sig ved at tage skarpe billeder selv med billigere modeller. For at få en idé om kameraets kvalitet, tjek megapixel og antal linser.

Se også:
  Ting du skal huske, når du flytter hjemmefra