Bedøm artiklen

Spejle kan være såvel funktionelle som dekorative, hvorfor du er begyndt at kunne se dem hænge fremme i stue eller entré. Har du ikke særligt meget plads at gøre med i hjemmet, er det at hænge spejle op en god måde at få det til at se ud som om, at du har mere plads, end hvad der er tilfældet. Som noget andet er spejle dynamisk blikfang, hvor du ser noget nyt, når du ser fra forskellige vinkler.

Spejle med LED-lys hos Spejlbutikken.dk

Leder du efter noget flot at hænge op på væggene, så find spejle her på Spejlbutikken.dk – DK’s nok største udvalg af spejle online kan du finde her. Her kan du også finde spejle med integreret LED-lys, der passer perfekt ind på badeværelset. Spejle med LED-lys er kærkomne, siden du i disse spejle virkelig kan se detaljerne i hudoverfladen, så du fx kan opdage skæghår, du ellers ville have overset.

Runde spejle er harmoniske

Når du skal vælge det rette spejl, er dets form værd at have in mente. Generelt så er et rundt eller ovalt spejl godt til badeværelset, da det er dejligt harmonisk, og du primært bare har behov for at se dit ansigt og frisure tydeligt. Større, firkantede spejle har selvfølgelig deres berettigelse, hvis du ønsker at kunne se hele overkroppen i spejlet, og de er gode til at give rumlig følelse i stue og entré.

Spejlkollager er en sjov installation i hjemmet

Du kan være lidt kreativ ved at benytte flere spejle på samme stykke væg eller omkring hjørnet mellem to vægge. Disse spejlkollager kan være en sjov installation i hjemmet, som gæster vil reagere på. Som du kan høre, har du mange muligheder, hvad spejle angår. Om spejle skal have en ramme, er endnu en ting, som du kan tænke på. Har spejlet en ramme, så er det tydeligt adskilt fra væggen.

Se også:
  Pynt hjemmet med nye gardiner