Bedøm artiklen

Et gammelt og slidt tag er typisk også et mere eller mindre utæt tag. Derfor er der flere fordele ved at skifte til et nyt tag, hvis dit nuværende tag er slidt. Men hvad er der egentlig af fordele ved et nyt tag? Og hvordan kommer du i gang med at skifte tag?

Spar penge på dit varmeforbrug med et nyt tag

Hvis dit tag er gammelt og slidt, så ryger meget af din varme ud igennem dit tag. Et nyt tag isolerer bedre, så du pludselig sparer penge på dit varmeforbrug. Derfor er et nyt tag også en form for investering.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit tag trænger til en udskiftning eller ej, så er det en god idé at få hjælp af en professionel til at vurdere det.

Find et tag der passer til din bolig

Hvis du beslutter at gå i gang med projekt ”nyt tag”, så er du nødt til at finde et tag, der passer til din bolig. Der er mange forskellige tagtyper, så det er ikke alle typer, der passer lige godt til din bolig og stil. Hvis du går efter et tag, der minder om dit gamle, så er du i højere grad sikker på, at det er noget, der klæder din bolig.

Komproment arbejder bl.a. med udvikling og salg af tag og facader. Produkterne kan du se her.

Få professionel hjælp til at lægge dit tag

At lægge et tag kræver noget helt særligt sikkerhedsudstyr og nogle specielle kompetencer. Derfor er det ikke noget, du bare lige gør selv. Det handler om at finde en professionel taglægger, der er klar til at hjælpe dig.

Det er altid en god idé at starte med at lede i dit nærområde. Der er helt sikkert en taglægger nær dig.

Se også:
  Hvad er dit næste byggeprojekt?