Bedøm artiklen

Skal du snart i gang med at skrive din SRP? Det er en af de største opgaver, som du kommer til at skrive, imens du går på gymnasiet. Derfor kan det godt være temmelig skræmmende at skulle gå i gang med sådan en stor opgave, som en SRP er. Heldigvis kan du finde hjælp, hvis du skal i gang med at skrive din SRP. Læs med i denne artikel og hør, hvilke ting du kan få SRP hjælp til.

Hvis du ikke helt kan komme i gang

Hvis du døjer med at komme i gang med at skrive din SRP, så kan du få hjælp til at få udarbejdet en arbejdsplan. Det er altid svært at komme i gang og få struktureret sin arbejdsdag. Måske kan det hjælpe dig med at komme i gang, hvis du ved hvilke afsnit du skal begynde på, og hvor meget du skal nå at skrive hver dag. Det kan gøre hele skriveprocessen mere overskuelig for dig. Med hjælp udefra kan du få værktøjer til at bekæmpe din skriveblokade. Det kan være øvelser, der kan starte din skriveproces eller hvis du mangler overblik over dit nuværende arbejde. Hvis du ved, hvilke timer på dagen du arbejder bedst, så har du frihed til at gøre det, som passer dig på andre tidspunkter i løbet af dagen.

Hvis du har problemer med din problemformulering

At udarbejde en god og interessant problemformulering er altid en sværere kode at knække. For det er forskelligt hvad en underviser ønsker en problemformulering skal være. Derfor kan du få hjælp til udarbejdelsen af din problemformulering af professionelle undervisere, der ved hvordan en god problemformulering skal lyde. Og hvordan du besvarer den allerbedst. Det kan være, at du allerede har en idé, men bare mangler at skrive den ned. Så kan du forklare dine vision og så kan du sammen med en underviser få sammenskrevet en god og fyldestgørende problemformulering, så du kan komme i gang med din SRP.

Se også:
  Vær opmærksom på dette, inden du optager et lån

Hvis du skal styr på formalia

Formalia er meget vigtigt, når man skal skrive større opgaver. Det er alt fra kildehenvisninger til hvordan du stiller din opgave op korrekt (her menes der f.eks. indholdsfortegnelse) Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, fordi formalia tæller ofte med i din samlede karakter. Derfor kan du sagtens skrive en god opgave, men få en dårligere karakter, hvis du har glemt formalia. Hvis du ikke helt ved, hvordan du referer korrekt til dine kilder eller hvordan du f.eks. laver en korrekt indholdsfortegnelse, så kan du få hjælp til at få styr på dette, før du afleverer din endelige SRP.