Bedøm artiklen

Din hjemmeside er sandsynligvis ikke din eneste online profil. I dag er det lige så almindeligt for virksomheder at have sociale profiler, som det er for privatpersoner.

 

Faktisk er hjemmesiden og sociale medier vigtige arenaer, hvori du kan vise din virksomhed fra flere sider, og dermed påpege jeres unikke ’likeable’ karaktertræk. Sidst, men ikke mindst, er ensrettede sociale profiler samt en professionel ny hjemmeside vigtige redskaber, der samler en rød tråd og fremstiller et samlet professionelt udtryk på tværs af jeres digitale platforme.

 

Når kunden møder denne ensartethed, den såkaldte visuelle identitet, skaber det tryghed og øger sandsynligheden for, at kundeemnet køber eller kontakter netop din virksomhed.

 

Når du bestiller en ny WordPress hjemmeside hos os, har du fremragende muligheder for at indarbejde diskrete genveje til dine sociale profiler eller sætte fuld opmærksomhed på dem ved at f.eks. importere dine seneste Facebook aktiviteter eller et flot mediegitter med dine seneste billeder fra Instagram.

 

I det hele taget giver en WordPress hjemmeside dig en bred vifte af muligheder for at skabe synergi mellem hjemmesiden og sociale medier, ligesom du naturligvis let kan integrere videoer fra YouTube som et led i din præsentation.

 

Hos StepUp Media har du mulighed for at alliere dig med eksperter inden for branding med sociale medier og annoncering på selvsamme platforme. Vi hjælper dig med at skabe et professionelt ensartet udtryk, der er centreret om din nye hjemmeside, men spreder ringe i det digitale kredsløb, så du opnår maksimal eksponering med et unikt og troværdigt udtryk.

Se også:
  3 intime og romantiske gaveideer til din partner

 

En WordPress hjemmeside, der styrker dine forretningskritiske perspektiver

Det er de færreste virksomheder, der ikke har deres egen hjemmeside i dag. Der er dog stor forskel på hvilke virksomheder, der opnår en decideret forretningsværdi med deres nye hjemmeside.

 

Flere danske forretningsdrivende er til stede online, fordi andre er det. Det giver naturligvis mening isolereret set, da hjemmesiden fungerer som et online visitkort.

 

Det er dog en fejlslutning at tænke, at en WordPress hjemmeside i sig selv giver værdi til forretningen, hvis ikke den er udviklet på et velfunderet grundlag.

 

Når du bestiller en ny WordPress hjemmeside hos StepUp Media, går vi strategisk til værks. Det betyder, at vi spørger ind til dine ønsker for dit kommende website, men i høj grad også interesserer os for sidens egentlige formål.

 

Når man designer en hjemmeside, bør den nemlig tage udgangspunkt i det bidrag, du gerne ser den tilføje din virksomhed. Det kan være alt fra online salg til bookinger eller tilmelding til firmaets nyhedsbrev. Uanset hvad din målsætning er, tager vi formålet dybt seriøst. Vi tilrettelægger nemlig dine kommende brugeres digitale rejse ud fra de forretningskritiske perspektiver, du påpeger hjemmesiden skal være med til at løfte. Og selvom vi godt tør garantere dig en flot hjemmeside uanset dine behov, kan der være stor forskel på, om vi skal tildele brugeroplevelsen ekstra ressourcer eller om vi skal specialkode et unikt kundebookingssystem på dine vegne.

 

Det hele starter med en simpel behovsafdækning, hvor vi sammen vurderer de vigtigste områder af dit foretagende, og forsøger at finde den helt rette løsning, til de udfordringer vi skal løse.

Se også:
  Tips og tricks til at opleve skønne Polen

 

Kontakt StepUp Media og hør hvordan du drager fuld nytte af dine digitale muligheder, så du forvandler besøgende til kunder.